Neler Yeni

Kulaklık mikrofon jakı kırıldı

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Bütçe
3000
Markası HyperX Cloud 2 olan kulaklığımın mikrofonu kırıldı. Satılan mikrofon ürünlerinin de replika olduğunu biliyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim sizce?

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
ismail sağlam
Markası HyperX Cloud 2 olan kulaklığımın mikrofonu kırıldı. Satılan mikrofon ürünlerinin de replika olduğunu biliyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim sizce?
kırılan kısmın fotosunu atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

jakın ucu mu kırıldı

sadece jack kırıldıysa
1736622436755.png
şu tip ürünler var örnek olarak attım kabloları doğru sırayla lehimledinmi tamamdır ben yapamam dersende yapan tamirci elbet vardır bilgisayar tamircilerine git 200 liraya halledersin

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kırılan kısmın fotosunu atar mısın

jakın ucu mu kırıldı

sadece jack kırıldıysa Alıntıyı görüntülehşu tip ürünler var örnek olarak attım kabloları doğru sırayla lehimledinmi tamamdır ben yapamam dersende yapan tamirci elbet vardır bilgisayar tamircilerine git 200 liraya halledersin
Jak kısmında 3 siyah çizgi var. O ikinci çizgiden sonrası kırıldı.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
ismail sağlam
Jak kısmında 3 siyah çizgi var. O ikinci çizgiden sonrası kırıldı.
yenisini almanıza gerek yok işinin ehli bi tamirci 30 dkda halleder çok çok 200 lira para ister

yenisini almanıza gerek yok işinin ehli bi tamirci 30 dkda halleder çok çok 200 lira para ister
zamanında evde kendim yapmıştım ama çok ilkel olmuştu :D yinede çalışıyordu sağlam bi tamirci yapsa dört dörtlük olur

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zamanında evde kendim yapmıştım ama çok ilkel olmuştu :D yinede çalışıyordu sağlam bi tamirci yapsa dört dörtlük olur
Jak tamirini tamirciye yaptırabiliyor muyum?

Top Bottom