kırılan kısmın fotosunu atar mısınMarkası HyperX Cloud 2 olan kulaklığımın mikrofonu kırıldı. Satılan mikrofon ürünlerinin de replika olduğunu biliyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim sizce?
Jak kısmında 3 siyah çizgi var. O ikinci çizgiden sonrası kırıldı.kırılan kısmın fotosunu atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
jakın ucu mu kırıldı
sadece jack kırıldıysa Alıntıyı görüntülehşu tip ürünler var örnek olarak attım kabloları doğru sırayla lehimledinmi tamamdır ben yapamam dersende yapan tamirci elbet vardır bilgisayar tamircilerine git 200 liraya halledersin
yenisini almanıza gerek yok işinin ehli bi tamirci 30 dkda halleder çok çok 200 lira para isterJak kısmında 3 siyah çizgi var. O ikinci çizgiden sonrası kırıldı.
zamanında evde kendim yapmıştım ama çok ilkel olmuştu yinede çalışıyordu sağlam bi tamirci yapsa dört dörtlük oluryenisini almanıza gerek yok işinin ehli bi tamirci 30 dkda halleder çok çok 200 lira para ister
Jak tamirini tamirciye yaptırabiliyor muyum?yenisini almanıza gerek yok işinin ehli bi tamirci 30 dkda halleder çok çok 200 lira para ister
zamanında evde kendim yapmıştım ama çok ilkel olmuştu yinede çalışıyordu sağlam bi tamirci yapsa dört dörtlük olur
o konuda detaylı bilgiye sahip değilim dediğim gibi evde kendim yaptım ama yapanlar kesin vardır bilgisayar tamircilerine bir sorun onlar yapmasa bile yapanları biliyorlardırJak tamirini tamirciye yaptırabiliyor muyum?