Gerçek 7.1 önermiyorum. Hoparlörleri dip dibe olduğu için ses tayinini düzgün veremiyor.Gerçek 7.1Asus ROG Centurion Gerçek 7.1 Oyuncu Kulaklığı Fiyatı
Asus ROG Centurion Gerçek 7.1 Oyuncu Kulaklığı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Denemiş gibi konuşuyorsunGerçek 7.1 önermiyorum. Hoparlörleri dip dibe olduğu için ses tayinini düzgün veremiyor.
Mouse olarak bir de Logitech G Pro Hero Wireless var.Kulaklık Kablosuz
Mouse Kablosuz
Klavye Kablolu
Piyasada En iyi Marka Ekipmanları Önerisi Tavsie Bütçede Skıntı yok teşekkürler
Teşekkürler Hakkında pek iyi yorum duymad mic çok kötü ve Çok kabaGerçek 7.1 önermiyorum. Hoparlörleri dip dibe olduğu için ses tayinini düzgün veremiyor.
Bütçe de sorun yok En iyisi önerin yeterli TeşekkürlerKlavye ile lilgili bütçe ver öneri veririlir.
Oha.[TRY3,091.93 8% OFF] CHERRY MX8.0 87 Tuşları NKRO USB 2.0 Kablolu RGB Aydınlatmalı Kiraz MX Anahtarı Mekanik Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
CHERRY MX8.0 87 Keys NKRO USB 2.0 Wired RGB Backlit Cherry MX Switch Mechanical Keyboardtr-m.banggood.com
Kanka klavye sektöründe en iyi diye bir şey yok. Kendi klavyeni yapabildiğin için. Marketten alabileceğim en iyi klavye diyosan Apex 7 veya Huntsman TE var. Daha da fazla paran varsa kendi klavyeni yaparsın.Teşekkürler Hakkında pek iyi yorum duymad mic çok kötü ve Çok kaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe de sorun yok En iyisi önerin yeterli Teşekkürler
Hep hayalimdir bi gri turuncu beyaz klavye hapmakOha.
Kanka o fiyata klavye toplanır napıyosun o fiyat ne. Bir tuhaf oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka klavye sektöründe en iyi diye bir şey yok. Kendi klavyeni yapabildiğin için. Marketten alabileceğim en iyi klavye diyosan Apex 7 veya Huntsman TE var. Daha da fazla paran varsa kendi klavyeni yaparsın.
Mouse olarakKulaklık Kablosuz
Mouse Kablosuz
Klavye Kablolu
Piyasada En iyi Marka Ekipmanları Önerisi Tavsie Bütçede Skıntı yok teşekkürler
Benim hayalim varya böyle bir %65 . Keycap olarak https://imgur.com/a/0MXKf1X. Lacivert bir steel case. Yağlanmış ve düzleştirilmiş GMK Stab'ler. Yağlanmış Holy Panda switchleri ve TX yayları. Ama para yok.Hep hayalimdir bi gri turuncu beyaz klavye hapmak
Switchlerde cherry mx silent red olacak
Üff