Kulaklık+Mouse önersi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
10000
Merhabalar yakın zamanda kulaklık+mouse değişikliği yapmak istiyorum özellikle kablosuz bakıyorum her ikisi içinde. Kulaklığı genel oyun, müzik, film vs. genel kullanıyorum mouse da oyunda zaten işime yarıyor
Kulaklık için 6000tl gibi bir fiyat düşünüyorum. Mouse içinse bir fiyat fikrim yok onda da maks 3000tl gibi bir şey güzel bir mouse alır herhalde pek bir fikrim yok önerilerinizi bekliyorum

kulaklık olarak kampanyayla alınmış sıfır kapalı kutu steelseries nova 5 al 4k altında bulunabiliyor mouse olarak bu fazlasıyla işini görür

Merhabalar yakın zamanda kulaklık+mouse değişikliği yapmak istiyorum özellikle kablosuz bakıyorum her ikisi içinde. Kulaklığı genel oyun, müzik, film vs. genel kullanıyorum mouse da oyunda zaten işime yarıyor
Kulaklık için 6000tl gibi bir fiyat düşünüyorum. Mouse içinse bir fiyat fikrim yok onda da maks 3000tl gibi bir şey güzel bir mouse alır herhalde pek bir fikrim yok önerilerinizi bekliyorum
Bunları alabilirsin premium seviye ekipmanlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Çok teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim

kulaklık olarak kampanyayla alınmış sıfır kapalı kutu steelseries nova 5 al 4k altında bulunabiliyor mouse olarak bu fazlasıyla işini görür
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://wraithesports.com/products/...VNdlN8uoqucLmz55a5eRI-8i9ispYvocaAgmCEALw_wcB pişman etmez tam fp ve mük mouse ben ve çevremde 3 kişi daha bunu kullanıyorlar se modelini
Çok sağolun bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,382
Üyeler
185,089
Son üye
k0zzi
Geri