RucentFught
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 23
- İsim
- Muhammet bayzit
Kulaklık alacağım JD712 kullanıyordum , kullananlar bilirler kalitesi gerçekten fiyatının çok üstünde bir kulaklık , bunun altına düşmesin yeter , bütçem var fakat 7 bin tl den fazla vermek istemiyorum bu sebepten öneri isteyeceğim mikrofon yine iyi olsun bir süre idare etsin yeter onun dışında mükemmellik şart değil , ayrı olarak hyperx quadcast alacağım (Bu konu da da öneri verebilirsiniz) , hikayeli oyunları da , fps oyunlarını da oynuyorum , bu sebepten ses kalitesi güzel olsun istiyorum , müzik de dinlerim sık sık , ses kartı vs sorarsanız ayrıca takılı yok anakart -msi b650s wi-fi 7200mhz- buna göre öneri verirseniz memnun olurum.
Aklımda
Ss Nova 7
Cloud 2 veya 3
Razer blackshark v2 gördüm pek çok yerde bu sebepten aklımda iyice karışık tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız iyi olur .
Cloud 2 aklıma yatan en fiyat performans gibi ama yeni modellerinde bazıları eskisi kadar iyi değil yazmış , hp nin kulak içi kulaklığını kullanıyorum telefonumda gayet memnun edici bir sorun olmuyor , problem olunca da garantiden direkt olarak yeni ürün gönderiliyor bu sebeple hp den memnunum kendim ama millet dedikleriyle aklıma şüphe serpti , ne yapmalıyım ?
Aklımda
Ss Nova 7
Cloud 2 veya 3
Razer blackshark v2 gördüm pek çok yerde bu sebepten aklımda iyice karışık tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız iyi olur .
Cloud 2 aklıma yatan en fiyat performans gibi ama yeni modellerinde bazıları eskisi kadar iyi değil yazmış , hp nin kulak içi kulaklığını kullanıyorum telefonumda gayet memnun edici bir sorun olmuyor , problem olunca da garantiden direkt olarak yeni ürün gönderiliyor bu sebeple hp den memnunum kendim ama millet dedikleriyle aklıma şüphe serpti , ne yapmalıyım ?