Yardım Kulaklık olarak Blackshark V2 X Alınır mı?

khabib29

80+
Reaksiyon skoru
189
bütçe 2000 tl civarı f/p kulaküstü kulaklık arıyorum ve aklımda şu kulaklık var sizce alınır mı?

Bunu zamanında abdullah abi sağolsun 400 tl ye almıştıma şuan hala çalışıyor ama ben jac girşini mobilde falan baya kullandım o yüzden kablosunda 1 kısım parçalandı sag tarafa ses gitmiyo ama kabloyu döndürüp sabit tutunca falan düzeliyor kronik sorunu sesi fullediğin zaman biraz cızırtı yapıyor başka hiç bir sorunu yok gayış gibi alet

bütçe 2000 tl civarı f/p kulaküstü kulaklık arıyorum ve aklımda şu kulaklık var sizce alınır mı?
knk rakiplerini bilmiyorum şuan aktif olarak kullanıyorum gayet güzel ama tek beğenmediğim kulaklığın kablosu kolay kıvrılıyor düzeltip uzatmaya çalıştığında sanki kablo bitmiş yerinden çıkartcakmış hissi veriyor kıvrılıyor yani kablo ama onun dışında gayet güzel

2023 de beyazını almıştım. bi kaç ay kullanıp , evde kenarı köşeye atmıştım. güzel rahat kulaklık ama ses kartı istiyor. anakartın giriş seviye ise çok bi ses vermiyor. ama baya güzel tasarımı var

2023 de beyazını almıştım. bi kaç ay kullanıp , evde kenarı köşeye atmıştım. güzel rahat kulaklık ama ses kartı istiyor. anakartın giriş seviye ise çok bi ses vermiyor. ama baya güzel tasarımı var
benim anakartım b650m-d, bu kulaklık olur mu yada ne kulaklığı önerirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,977
Üyeler
183,365
Son üye
computerengineer2
Geri