Kulaklık önerisi 1300

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1300
Merhaba oyuncu kulaklığı alacağım çok kararsız kaldım çıkabileceğim bütçe 1300 tl kararsız kaldığım ürünler logitech g435 steel series artic3 razer nari razer baracuda hyprex cuold2 herkes her birini ayrı kötülüyor bi karar veremedim :) ağırlıklı olarak oyun deneyimi istiyorum ses kasma vs bilgisayarımda ayrıyeten sound blaster 6 desteği de var galiba bunlarda önemliymiş çok bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinriim

Cloud Alpha S var o fiyat bandında. Ama ses kasma konusunda Cloud 2’yi daha başarılı buldum. İki kulaklıkta bende var Alpha S bir tık daha temiz ses veriyor gibi ama ikisininde ses kalitesi çok iyi.

Arctis 3 veya 100 TL arttırabilirsen Arctis 5 öneririm.
mesela o yazdıklarım arasında tavsiye edeceğin hangisidir
Post automatically merged:

Cloud Alpha S var o fiyat bandında. Ama ses kasma konusunda Cloud 2’yi daha başarılı buldum. İki kulaklıkta bende var Alpha S bir tık daha temiz ses veriyor gibi ama ikisininde ses kalitesi çok iyi.
hyprex could alpha ile arasındaki fark 7.1 özelliğimi

Merhaba oyuncu kulaklığı alacağım çok kararsız kaldım çıkabileceğim bütçe 1300 TL kararsız kaldığım ürünler logitech g435 steel series artic3 razer nari razer baracuda hyprex cuold2 herkes her birini ayrı kötülüyor bi karar veremedim :) ağırlıklı olarak oyun deneyimi istiyorum ses kasma vs bilgisayarımda ayrıyeten sound blaster 6 desteği de var galiba bunlarda önemliymiş çok bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinriim
cloud 2yi sevmem, kullanmam da ama cloud 2 al geç. kimseyi dinleme. (kullanmama sebebim sırf görünüşü, yoksa ses kalitesine kesinlikle lafım yok.

mesela o yazdıklarım arasında tavsiye edeceğin hangisidir
Post automatically merged:

hyprex could alpha ile arasındaki fark 7.1 özelliğimi
7.1 özelliği için alıyorsan hiç alma. Çünkü bu fiyatlarda hepsi sanal 7.1 kullandıkları için gereksiz bir özellik olarak görüyorum. Cloud Alpha S’in ses daha düşük ama bir tık daha temiz ses veriyor gibi. Ama Cloud 2’nin ses olarak daha fazla. Ses kasma konusunda Cloud 2’yi daha başarılı buldum. Şayet Cloud 2’yle aralarında ciddi bir fark göremedim. Cloud Alpha S’nin ekstra bass vermesi için kaydıraçı var ama çokta bir bass özelliği katmıyor. Ben Cloud 2 al derim.

cloud 2yi sevmem, kullanmam da ama cloud 2 al geç. kimseyi dinleme. (kullanmama sebebim sırf görünüşü, yoksa ses kalitesine kesinlikle lafım yok.
görünüşü benimde çok hoşuma gitmiyor artic 3 nasıl sence 1 kere alacapım almışken en iyi performans alacağımı almak istiyorum

görünüşü benimde çok hoşuma gitmiyor artic 3 nasıl sence 1 kere alacapım almışken en iyi performans alacağımı almak istiyorum
işyerinden yakın bir arkadaşım arctis 3ü var, cloud 2 almadığına çok pişman. kulaklığın sadece mikrofonundan ve konforundan memnun, ama bir kulaklığın en önemli şeyi verdiği sestir. (cloud 2nin sesi ve konforu mükemmel bu arada, sadece mikrofonu çok iyi değil.)

void elite te incelemene alabilirsin

Geri