katılıyorum.Gamepower mihawk şuan gayet ideal 330 TL
Fiyatı 520tl en ucuzu bütçesini aşıyorRampage drop plus
Şuan piyasa çok kötü bu kulakların hiç biri bu fiyata alınmaz ben de diyorum ki biraz sabret fırsat kolla bazen indirim diyerek bu kulaklıkları olması gereken fiyata düşürüyorlarFiyatı 520tl en ucuzu bütçesini aşıyor
Doğru haklısınız 1 hafta içinde baktığım kulaklık 400tl den 800 e çıktı keşke alabilseydimŞuan piyasa çok kötü bu kulakların hiç biri bu fiyata alınmaz ben de diyorum ki biraz sabret fırsat kolla bazen indirim diyerek bu kulaklıkları olması gereken fiyata düşürüyorlar
Evet artık insanlara bir şey öneremiyorum resmen ne önersem fiyatı artmış oluyorDoğru haklısınız 1 hafta içinde baktığım kulaklık 400tl den 800 e çıktı keşke alabilseydim
Sonuç olarak indirim bekleyin yılbaşı indirimleri 11.11 de n11 de bence güzel indirimler olur kaçırmayın
lan ben 210 TL'ye almıştım ne olmuş o kulaklık jdjdjdjdFiyatı 520tl en ucuzu bütçesini aşıyor
Gamepower Mihawk kullanıyorum mikrofon ve ses kasması çok iyi yalnız arkada dip ses var onu bilerek al sonradan başım ağrır dersen şimdiden uyarıyım o bütçeye göre iyidir ama bunlarada bakabilirsin.Arkadaşlar 300-450TL arası f/p oyuncu kulaklığı lazım önerilerinizi bekliyorum.