Neler Yeni

2000 Civarına Kulaklık Önerisi Lazım

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
HasHoca
Öncelikle merhaba . Rampage kulaklık kullanıyodum sonra mik falan bozuldu ; pedleri yırtıldı . 2000 TL civarında bir kulaklık arayışındayım .
Gamepower ürünlerinin sıkıntılı olduğunun farkındayım fakat kullananlar seviyor ; bu yüzden deneyimli olanlar yorum yaparsa sevinirim .
Bu kulaklıkları düşündüm . Önerileriniz önemli . Şimdiden teşekkürler ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle merhaba . Rampage kulaklık kullanıyodum sonra mik falan bozuldu ; pedleri yırtıldı . 2000 TL civarında bir kulaklık arayışındayım .
Gamepower ürünlerinin sıkıntılı olduğunun farkındayım fakat kullananlar seviyor ; bu yüzden deneyimli olanlar yorum yaparsa sevinirim .
Neden Cevap Yok Ya . NEYSE , bende kendi kendimi cevapliyim .
9ncelikle merhaba
Gamepowerdan uzak dur kessinlikle . Steelseries Nova 1 de sıkıntılı diyorlar ama sen bilirsin ...
İstersen havit 2002 falan bakabilirsin .

Neden Cevap Yok Ya . NEYSE , bende kendi kendimi cevapliyim .
9ncelikle merhaba
Gamepowerdan uzak dur kessinlikle . Steelseries Nova 1 de sıkıntılı diyorlar ama sen bilirsin ...
İstersen havit 2002 falan bakabilirsin .
Eyw , önerini dikkate alacağım .

Son düzenleme:
Top Bottom