theGladyator01
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 252
- İsim
- HasHoca
Öncelikle merhaba . Rampage kulaklık kullanıyodum sonra mik falan bozuldu ; pedleri yırtıldı . 2000 TL civarında bir kulaklık arayışındayım .
Gamepower ürünlerinin sıkıntılı olduğunun farkındayım fakat kullananlar seviyor ; bu yüzden deneyimli olanlar yorum yaparsa sevinirim .
Bu kulaklıkları düşündüm . Önerileriniz önemli . Şimdiden teşekkürler ...
9ncelikle merhaba
Gamepowerdan uzak dur kessinlikle . Steelseries Nova 1 de sıkıntılı diyorlar ama sen bilirsin ...
İstersen havit 2002 falan bakabilirsin .
Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.089,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.409,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden Cevap Yok Ya . NEYSE , bende kendi kendimi cevapliyim .Öncelikle merhaba . Rampage kulaklık kullanıyodum sonra mik falan bozuldu ; pedleri yırtıldı . 2000 TL civarında bir kulaklık arayışındayım .
Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.089,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comGamepower ürünlerinin sıkıntılı olduğunun farkındayım fakat kullananlar seviyor ; bu yüzden deneyimli olanlar yorum yaparsa sevinirim .Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.409,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
9ncelikle merhaba
Gamepowerdan uzak dur kessinlikle . Steelseries Nova 1 de sıkıntılı diyorlar ama sen bilirsin ...
Eyw , önerini dikkate alacağım .Öncelikle merhaba . Rampage kulaklık kullanıyodum sonra mik falan bozuldu ; pedleri yırtıldı . 2000 TL civarında bir kulaklık arayışındayım .
En ucuz Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Fujin 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.089,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comGamepower ürünlerinin sıkıntılı olduğunun farkındayım fakat kullananlar seviyor ; bu yüzden deneyimli olanlar yorum yaparsa sevinirim .Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Kizaru 7.1 RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.409,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden Cevap Yok Ya . NEYSE , bende kendi kendimi cevapliyim .
9ncelikle merhaba
Son düzenleme: