Kulaklık önerisi

Oduncu

80+
Reaksiyon skoru
37
500 tl bütçem var. Arctis 3 düşünüyodum ancak ses kartı yok. Bu bütçeye alabileceğim en iyi kulaklık ne olur sizce ? CS GO oynuyorum ses kasmalık rahat konforlu bir kulaklık istiyorum. Lütfen açıklamalı bi şekilde önerin kaç gündür bunu araştırıyorum

Dostum sen ciddi ciddi adama JD 712 mi tavsiye ettin 500tl bütçede ? Allahtan link bozuk Allah kurtarmış.
Post automatically merged:

500 TL bütçem var. Arctis 3 düşünüyodum ancak ses kartı yok. Bu bütçeye alabileceğim en iyi kulaklık ne olur sizce ? CS GO oynuyorum ses kasmalık rahat konforlu bir kulaklık istiyorum. Lütfen açıklamalı bi şekilde önerin kaç gündür bunu araştırıyorum
Kesinlikle Corsair HS50 tavsiye ederim dostum. Daha iyisini zor bulursun.

Dostum sen ciddi ciddi adama JD 712 mi tavsiye ettin 500tl bütçede ? Allahtan link bozuk Allah kurtarmış.

Kesinlikle Corsair HS50 tavsiye ederim dostum. Daha iyisini zor bulursun.

Siz kullandınız mı acaba? Ses kartı yok bu yüzden içime sinmemişti. Bi de çok rahat bi kulaklık değil sanırım. Ses kartı olan bi kulaklık var mı önerebileceğiniz?

Kronik sorunlu:D?
Evet kronik dipses sorunu var. Kullanıyorum da konuşuyorum dostum.

Siz kullandınız mı acaba? Ses kartı yok bu yüzden içime sinmemişti. Bi de çok rahat bi kulaklık değil sanırım. Ses kartı olan bi kulaklık var mı önerebileceğiniz?
Ses kartını fazla takma dostum HS50 gayet rahat ve güzel bir kulaklıktır. Daha iyisini zor bulursunuz.

imkanın varsa 100 tl daha koyup sennheiser gsp 300 kulaklığını alman çok iyi olur . Gerçekten ses kalitesi süper onca kulaklık arasından bunu kullandım ayak seslerini net bir şekilde duyabiliyorsun tek sıkıntısı kulaklık küçük olması kafan büyükse sığmayabilir ama ayarlanabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,263
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri