Neler Yeni

Kulaklık sadece sol taraftan cızırtı geliyor

UnSeeN_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Yağız
James Donkey 720 kullanıyorum sağ kulaklıkta cızırtı falan hiçbirşey yok fakat sol tarafta bazı şarkılarda özellikle baslarda cızırtı oluyor

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
James Donkey 720 kullanıyorum sağ kulaklıkta cızırtı falan hiçbirşey yok fakat sol tarafta bazı şarkılarda özellikle baslarda cızırtı oluyor
Sol tarafta arıza olması çok muhtemel değil mi hocam?Bu kulaklıklar sağ sol ayarı olan ürünler ya hani. Garantiye vermenizi tavsiye edebilirim.

UnSeeN_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sol tarafta arıza olması çok muhtemel değil mi hocam?Bu kulaklıklar sağ sol ayarı olan ürünler ya hani. Garantiye vermenizi tavsiye edebilirim.
bu kulaklığı 2. kez alıyorum kendi hatamdan dolayı kablosu kopmuştu onda da aynı sorun vardı fakat şimdikinde daha belirgin hissediyorum içinde çok fazla kablo var onun sürücüye değip her bas vurduğunda cızırtı yapabileceğini düşünüyorum ama biraz düşük bir ihtimal gibi

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
bu kulaklığı 2. kez alıyorum kendi hatamdan dolayı kablosu kopmuştu onda da aynı sorun vardı fakat şimdikinde daha belirgin hissediyorum içinde çok fazla kablo var onun sürücüye değip her bas vurduğunda cızırtı yapabileceğini düşünüyorum ama biraz düşük bir ihtimal gibi
Hocam her kablo önemli o kulaklıkta. Ayrıca JD'lerde bu kronik bir problem zaten. Garantiye gitmenizi tavsiye edebilirim.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
be
bende 710 modeli vardı hala kullanıyorum diğer pc de kablo çok dönüyor kıvrılıyor ama cızırtı sesi yok o sesi çok açarsan oluyor bazı müzklerde felan yazılımından bişeyler denedinmi açtınmı ?

UnSeeN_0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Efe Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
be

bende 710 modeli vardı hala kullanıyorum diğer pc de kablo çok dönüyor kıvrılıyor ama cızırtı sesi yok o sesi çok açarsan oluyor bazı müzklerde felan yazılımından bişeyler denedinmi açtınmı ?
yazılımda eq ayarını fabrika ayarında da kullandım kendim ayar yapıp da kullandım sorun gitmedi ama cızırtı olan şarkıların hepsi neredeyse aynı yapım her şarkıda olmuyor titreşim özelliğinden vs çok memnunum ama bu olay beni biraz kulaklıktan soğuttu anlamlandıramadığım iki tarafta da aynı hoparlör var fakat birinde cızırtı var diğerinde yok

Top Bottom