Sol tarafta arıza olması çok muhtemel değil mi hocam?Bu kulaklıklar sağ sol ayarı olan ürünler ya hani. Garantiye vermenizi tavsiye edebilirim.James Donkey 720 kullanıyorum sağ kulaklıkta cızırtı falan hiçbirşey yok fakat sol tarafta bazı şarkılarda özellikle baslarda cızırtı oluyor
bu kulaklığı 2. kez alıyorum kendi hatamdan dolayı kablosu kopmuştu onda da aynı sorun vardı fakat şimdikinde daha belirgin hissediyorum içinde çok fazla kablo var onun sürücüye değip her bas vurduğunda cızırtı yapabileceğini düşünüyorum ama biraz düşük bir ihtimal gibiSol tarafta arıza olması çok muhtemel değil mi hocam?Bu kulaklıklar sağ sol ayarı olan ürünler ya hani. Garantiye vermenizi tavsiye edebilirim.
Hocam her kablo önemli o kulaklıkta. Ayrıca JD'lerde bu kronik bir problem zaten. Garantiye gitmenizi tavsiye edebilirim.bu kulaklığı 2. kez alıyorum kendi hatamdan dolayı kablosu kopmuştu onda da aynı sorun vardı fakat şimdikinde daha belirgin hissediyorum içinde çok fazla kablo var onun sürücüye değip her bas vurduğunda cızırtı yapabileceğini düşünüyorum ama biraz düşük bir ihtimal gibi
bende 710 modeli vardı hala kullanıyorum diğer pc de kablo çok dönüyor kıvrılıyor ama cızırtı sesi yok o sesi çok açarsan oluyor bazı müzklerde felan yazılımından bişeyler denedinmi açtınmı ?James Donkey 720 kullanıyorum sağ kulaklıkta cızırtı falan hiçbirşey yok fakat sol tarafta bazı şarkılarda özellikle baslarda cızırtı oluyor
yazılımda eq ayarını fabrika ayarında da kullandım kendim ayar yapıp da kullandım sorun gitmedi ama cızırtı olan şarkıların hepsi neredeyse aynı yapım her şarkıda olmuyor titreşim özelliğinden vs çok memnunum ama bu olay beni biraz kulaklıktan soğuttu anlamlandıramadığım iki tarafta da aynı hoparlör var fakat birinde cızırtı var diğerinde yokbe
bende 710 modeli vardı hala kullanıyorum diğer pc de kablo çok dönüyor kıvrılıyor ama cızırtı sesi yok o sesi çok açarsan oluyor bazı müzklerde felan yazılımından bişeyler denedinmi açtınmı ?