Neler Yeni

Kulaklık tavsiyesi lazım

ananas_suyu

80+ Bronze
Kulaklık alicam PC için, rust oynuyorum sace bi öneri yapar mısınız. Max3k

D3atlY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
mert doğan
g435 öneririm telefonada bağlayabilirsin

EsdeathSama

80+ Bronze
Mikrofon önemliyse
Ses kalitesi önemliyse
Kablosuz önemliyse

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,089
İsim
Emir
Mikrofon önemliyse
Ses kalitesi önemliyse
Kablosuz önemliyse
v2 x cloud 3 ten daha mı iyi :D

EsdeathSama

80+ Bronze
v2 x cloud 3 ten daha mı iyi :D
Evet hocam cloud 3 mikrofon haricinde beğendiğim bir ürün değil. Cloud 2nin ismini satıyor sadece, beklentinin çok altında bir kulaklık.

EsdeathSama

80+ Bronze
Kullandınız mı
1 ay arkadaşımla kendi arctis kulaklığımı ve onun cloud 3 wireless'ını takas edip kullandım hocam. Bunun dışında piyasadaki çoğu kulaklığı gerek satın alarak gerek kısa süreliğine de olsa bir yerde bularak test ediyorum ve kulaklık hobim var. Gönül rahatlığıyla cloud 3'ü beğenmediğimi söyleyebilirim.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,089
İsim
Emir
1 ay arkadaşımla kendi arctis kulaklığımı ve onun cloud 3 wireless'ını takas edip kullandım hocam. Bunun dışında piyasadaki çoğu kulaklığı gerek satın alarak gerek kısa süreliğine de olsa bir yerde bularak test ediyorum ve kulaklık hobim var. Gönül rahatlığıyla cloud 3'ü beğenmediğimi söyleyebilirim.
Tuhaf aslında ben hs80 önerecektim fakat şu an piyasada stoğu yok sanırım.Kablolusu 5k olmuş.

EsdeathSama

80+ Bronze
Tuhaf aslında ben hs80 önerecektim fakat şu an piyasada stoğu yok sanırım.Kablolusu 5k olmuş.
Evet hs80 dünyada fena sayılmayan bir kulaklık fakat burada nedense stoğu bile yok :D

Ek olarak corsair diyince aklıma void elite wireless geldi buna da bakılabilir fakat bütçenin üstünde ve mikrofon olarak beklentinizi direkt yok edin. Tiz olarak en ama en başarılı kulaklıklardan biri, bass olarak zayıftır.

Top Bottom