ananas_suyu
80+ Bronze
Kulaklık alicam PC için, rust oynuyorum sace bi öneri yapar mısınız. Max3k
v2 x cloud 3 ten daha mı iyiMikrofon önemliyse
Ses kalitesi önemliyseHyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kablosuz önemliyseRazer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet hocam cloud 3 mikrofon haricinde beğendiğim bir ürün değil. Cloud 2nin ismini satıyor sadece, beklentinin çok altında bir kulaklık.v2 x cloud 3 ten daha mı iyi
Kullandınız mıEvet hocam cloud 3 mikrofon haricinde beğendiğim bir ürün değil. Cloud 2nin ismini satıyor sadece, beklentinin çok altında bir kulaklık.
1 ay arkadaşımla kendi arctis kulaklığımı ve onun cloud 3 wireless'ını takas edip kullandım hocam. Bunun dışında piyasadaki çoğu kulaklığı gerek satın alarak gerek kısa süreliğine de olsa bir yerde bularak test ediyorum ve kulaklık hobim var. Gönül rahatlığıyla cloud 3'ü beğenmediğimi söyleyebilirim.Kullandınız mı
Tuhaf aslında ben hs80 önerecektim fakat şu an piyasada stoğu yok sanırım.Kablolusu 5k olmuş.1 ay arkadaşımla kendi arctis kulaklığımı ve onun cloud 3 wireless'ını takas edip kullandım hocam. Bunun dışında piyasadaki çoğu kulaklığı gerek satın alarak gerek kısa süreliğine de olsa bir yerde bularak test ediyorum ve kulaklık hobim var. Gönül rahatlığıyla cloud 3'ü beğenmediğimi söyleyebilirim.
Evet hs80 dünyada fena sayılmayan bir kulaklık fakat burada nedense stoğu bile yokTuhaf aslında ben hs80 önerecektim fakat şu an piyasada stoğu yok sanırım.Kablolusu 5k olmuş.