Kulaklık tavsiyesi lazım

ananas_suyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
661
Kulaklık alicam PC için, rust oynuyorum sace bi öneri yapar mısınız. Max3k

g435 öneririm telefonada bağlayabilirsin

Mikrofon önemliyse
Ses kalitesi önemliyse
Kablosuz önemliyse

Mikrofon önemliyse
Ses kalitesi önemliyse
Kablosuz önemliyse
v2 x cloud 3 ten daha mı iyi :D

v2 x cloud 3 ten daha mı iyi :D
Evet hocam cloud 3 mikrofon haricinde beğendiğim bir ürün değil. Cloud 2nin ismini satıyor sadece, beklentinin çok altında bir kulaklık.

Kullandınız mı
1 ay arkadaşımla kendi arctis kulaklığımı ve onun cloud 3 wireless'ını takas edip kullandım hocam. Bunun dışında piyasadaki çoğu kulaklığı gerek satın alarak gerek kısa süreliğine de olsa bir yerde bularak test ediyorum ve kulaklık hobim var. Gönül rahatlığıyla cloud 3'ü beğenmediğimi söyleyebilirim.

1 ay arkadaşımla kendi arctis kulaklığımı ve onun cloud 3 wireless'ını takas edip kullandım hocam. Bunun dışında piyasadaki çoğu kulaklığı gerek satın alarak gerek kısa süreliğine de olsa bir yerde bularak test ediyorum ve kulaklık hobim var. Gönül rahatlığıyla cloud 3'ü beğenmediğimi söyleyebilirim.
Tuhaf aslında ben hs80 önerecektim fakat şu an piyasada stoğu yok sanırım.Kablolusu 5k olmuş.

Tuhaf aslında ben hs80 önerecektim fakat şu an piyasada stoğu yok sanırım.Kablolusu 5k olmuş.
Evet hs80 dünyada fena sayılmayan bir kulaklık fakat burada nedense stoğu bile yok :D

Ek olarak corsair diyince aklıma void elite wireless geldi buna da bakılabilir fakat bütçenin üstünde ve mikrofon olarak beklentinizi direkt yok edin. Tiz olarak en ama en başarılı kulaklıklardan biri, bass olarak zayıftır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,272
Üyeler
184,913
Son üye
Nerepla21
Geri