Neler Yeni

Kulaklıkta cızırtı sorunu

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
Arctis 1 kullanıyorum. Biraz uzun ve karisik olucak anlatmak ama şöyle soyluyim. Kulakligi normalde kasanin arka girisinde takili kullaniyorum arctis 1in kutusundan cikan kendi uzatmasıyla kullaniyorum. Cizirti sesi arkada bir sey calmiyorken geliyor muzik oyun sesi vb oldugunda cizirtiyi duymuyorum. Kasanin onune takip da denedim yine cizirti geliyor uzatmayla da uzatmasiz da ama kasanin arkasina uzatmasiz taktigimda cizirti gelmiyor. Hem uzatmayla hem de uzatmasiz laptopta denedim hicbir cizirti gelmiyor ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arctis 1 kullanıyorum. Biraz uzun ve karisik olucak anlatmak ama şöyle soyluyim. Kulakligi normalde kasanin arka girisinde takili kullaniyorum arctis 1in kutusundan cikan kendi uzatmasıyla kullaniyorum. Cizirti sesi arkada bir sey calmiyorken geliyor muzik oyun sesi vb oldugunda cizirtiyi duymuyorum. Kasanin onune takip da denedim yine cizirti geliyor uzatmayla da uzatmasiz da ama kasanin arkasina uzatmasiz taktigimda cizirti gelmiyor. Hem uzatmayla hem de uzatmasiz laptopta denedim hicbir cizirti gelmiyor ne yapabilirim?
kasa ve kulaklik cok yeni 10 gunluk falan

@White Ravens bir fikrin var mi acaba kimse yardimci olmadı

Son düzenleme:

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil

kasa ve kulaklik cok yeni 10 gunluk falan

@White Ravens bir fikrin var mi acaba kimse yardimci olmadı

kasanın arka tarafındaki girişler ön tarafa nazaran daha verimli oluyor belki tam güç veremediği için cızırtı sorunu yaşıyor olabilirsin :)

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın arka tarafındaki girişler ön tarafa nazaran daha verimli oluyor belki tam güç veremediği için cızırtı sorunu yaşıyor olabilirsin :)
tam gücü nasil alabilirim

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
tam gücü nasil alabilirim

alamazsın arka taraftaki girişler direk anakarta bağlandığı için çok verimli oluyor ama ön taraftaki kablolar yardımıyla girdiği için arka tarafdaki kadar verimli olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,668
Üyeler
163,032
Son üye
thearmy
Top Bottom