Neler Yeni

Öneri Kulaklıkta ekolayzer (FPS Oyunları için)

Arasadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Aras
Gamepower MEI 7.1 kulaklığım var ve VALORANT, CS:GO gibi fps oyunları için önerdiğiniz ekolayzer değerleri varsa yorum atarsanız sevinirim.(Ses kasma ağırlıklı)

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Mesaj atıyım da bende.gorum cevapları

Arasadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Aras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlığın altındaki "Takip"e tıklayarak cevap geldikçe bildirim alabilirsiniz :)

Equalizer'da ayak seslerini daha net duyabilmek için mid ve tiz bölgesini artırmak gerekiyor diye biliyorum. O şekilde denersiniz bir.
Açıkçası tizler kulaklığımın uygulamasında 12 KHz olduğu için pek ayrıntılar ayarlayamıyorum ve en ufak arttırsam silah sesinden sağır oluyorum tam tersi midi yüksletip basa ve tizz i normale yakın bırakırsam kulaklığım boğuluyor gibi hissettiriyor

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ilk ayar: -3DB
ikinci ayar: 6DB
üçüncü ayar: 3DB
dördüncü ayar: -6DB
beşinci ayar: 9DB
ayrıca @5x_d4emon Beni etiketlediğin için teşekkür ederim.
ben bu ayarları kullanıyorum kendi kualklığımda. Senin kulaklığın ile benim kulaklığım farklı. Bendeki ile daha farklı seçenekler çıkabilir ama bir tık daha iyi olacaktır illaki.

Arasadam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Aras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk ayar: -3DB
ikinci ayar: 6DB
üçüncü ayar: 3DB
dördüncü ayar: -6DB
beşinci ayar: 9DB
ayrıca @5x_d4emon Beni etiketlediğin için teşekkür ederim.
ben bu ayarları kullanıyorum kendi kualklığımda. Senin kulaklığın ile benim kulaklığım farklı. Bendeki ile daha farklı seçenekler çıkabilir ama bir tık daha iyi olacaktır illaki.
Öncelikle cevaplama zahmetine girdiğiniz için teşekkürlerimi sunarım ancak Gamepower uygulaması Logitech veya başka markalara nazaran daha farklı Hz değerlerine sahip olduğu için 1. Ayar 2. Ayar olarak betimlediğiniz ayarların Hz miktarını yazar mısınız? Şimdiden teşekkürlerimi sunarım

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Öncelikle cevaplama zahmetine girdiğiniz için teşekkürlerimi sunarım ancak Gamepower uygulaması Logitech veya başka markalara nazaran daha farklı Hz değerlerine sahip olduğu için 1. Ayar 2. Ayar olarak betimlediğiniz ayarların Hz miktarını yazar mısınız? Şimdiden teşekkürlerimi sunarım
ilk ayar: 60Hz
ikinci ayar: 300Hz
Üçüncü ayar: 1200Hz
Dördüncü ayar: 3600Hz
Beşinci ayar: 12000Hz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular