Neler Yeni

FPS Oyunları İçin Kablosuz Kulaklık

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Akın Serhan Toğrul
hs65den bahsetmiştim hocam tövbeler olsun bir daha gömmeli mikrofon alırsam barracuda almıştım kutu açtım mikrofonu test ettim tekrar kutuya koydum öyle rezil bir şeydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloud 2yi paketleyip koydum iade talebini başlattım allah razı olsun
Razer Barracuda bende de vardı aldığıma kullandığıma bin pişman oldum. Razer markasından nefret etmeme sebep oldu.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Mert ash
Farkındayım linke tıkladığında görür zaten kendisi genele hitap edecek modelini attım.

Kaynak?
7.55den 10.50ye kadar izleyebilirsin mikrofon aynı ama vericiler kalitesiz adam güzelce anlatıyor neden mikrofonun kötü olduğunu

Razer Barracuda bende de vardı aldığıma kullandığıma bin pişman oldum. Razer markasından nefret etmeme sebep oldu.
razerı çok severdim blacksharkv2xim kullandığım en iyi kulaklığımdı şuana kadar ama barracudayla bitti harbiden

swxlvr

80+
7.55den 10.50ye kadar izleyebilirsin mikrofon aynı ama vericiler kalitesiz adam güzelce anlatıyor neden mikrofonun kötü olduğunu

razerı çok severdim blacksharkv2xim kullandığım en iyi kulaklığımdı şuana kadar ama barracudayla bitti harbiden
Barracuda'yı test ediyor o kısımda

swxlvr

80+
7.55den izlemeye başlar mısın
Bu kadar beklemiyordum kablosuz modelinden, ses kalitesinde fark yoksa kablosuz olması mikrofondan istifade edilebilir bir neden (benim için). Kablosuz kullanmadığım için bir yorumda bulunamayacağım. İlk mesajımda yanlış bilgi için güncelleme yaptım.

Top Bottom