Bende rampage bir kulaklık var modelini şimdi tam hatırlamıyorum, aynı sorunu yaşadım, tasarımı çok kötü olduğu için bağlantı kablosu kopmuş. Kulaklığın kafa bandının içinden geçiyor sağ tarafa giden kablo, her gerildiğinde kabloda geriliyor, bıraktığında kablo onunla birlikte gelince kıvrılıyor, böyle yapa yapa kopuyor kablo. Rampage'den tanıdığım olduğu için ücretsiz değiştirebildim, bir kaç ay sorun çıkmadı ama şuan sağ taraftaki RGB kısmı çalışmıyor.kulaklıkta bıanda sağ ses gıttı kablo degdım glba ama ne alaka nasıl duzeltebılırım drop plus kulaklık ?
olmuyor kablo degıstım gene aynıhocam usblerini çıkarıp takın yerlerini değiştirmeyi deneyin.
benım ne yapmam lazım ?Bende rampage bir kulaklık var modelini şimdi tam hatırlamıyorum, aynı sorunu yaşadım, tasarımı çok kötü olduğu için bağlantı kablosu kopmuş. Kulaklığın kafa bandının içinden geçiyor sağ tarafa giden kablo, her gerildiğinde kabloda geriliyor, bıraktığında kablo onunla birlikte gelince kıvrılıyor, böyle yapa yapa kopuyor kablo. Rampage'den tanıdığım olduğu için ücretsiz değiştirebildim, bir kaç ay sorun çıkmadı ama şuan sağ taraftaki RGB kısmı çalışmıyor.
Seninki, benim kulaklık gibi değil, yazılımsal şeyleri denedikten sonra garantisi varsa gönder.olmuyor kablo degıstım gene aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
benım ne yapmam lazım ?
Satın aldığın firmaya gidersen faturan ve ürün kutusu ile birlikte onlar teknik servise yolluyor. Satın aldığın yer sağlamıyorsa bu olayı eğer https://www.rampage.com.tr/tr/iletisim bu sitedeki numaradan rampage e ulaşıp gönderebilirsiniz. Tabii ki eğer garantisi varsa ürünün. Ek olarak tamir edilip yollanırsa ve arıza çözülürse size tavsiyem satıp daha iyi bir markaya geçmeniz olur. 200 tl fazla verin daha uzun ve kafanız rahat kullanın. Rampage pişmanlıktır..garantiye nereye gonderıyoruz nasıl gonderıyoruz ?
hangı kulakık alayım pekı ?Satın aldığın firmaya gidersen faturan ve ürün kutusu ile birlikte onlar teknik servise yolluyor. Satın aldığın yer sağlamıyorsa bu olayı eğer https://www.rampage.com.tr/tr/iletisim bu sitedeki numaradan rampage e ulaşıp gönderebilirsiniz. Tabii ki eğer garantisi varsa ürünün. Ek olarak tamir edilip yollanırsa ve arıza çözülürse size tavsiyem satıp daha iyi bir markaya geçmeniz olur. 200 TL fazla verin daha uzun ve kafanız rahat kullanın. Rampage pişmanlıktır..
Ben tüm ekipmanları corsair dizdiğim için sizede corsair önereceğim. Corsair HS70 Pro kullanıyorum. Ancak HS60 Pro da çok güzel bir kulaklık. HS70 pro yu ergonomisinden ötürü sevmeyenler var fakat ben memnunum. HS60 ı akakçede en ucuz 800 tl HS50 yi en ucuz 600 tl ye bulabilirsiniz. Veyahut daha uygun olsun derseniz HS35 var. Benim önerim HS60 dan yana. Ve emin olun corsairin en ucuz kulaklığı Rampage in en iyi kulaklığından daha çok tatmin eder sizi. Teknik servis konusunda sizi üzmezler. Corsair Ramlerimde yaşadığım sorunda direkt sıfırını yolladılar.hangı kulakık alayım pekı ?
okadar veremem kulaklığa yaBen tüm ekipmanları corsair dizdiğim için sizede corsair önereceğim. Corsair HS70 Pro kullanıyorum. Ancak HS60 Pro da çok güzel bir kulaklık. HS70 pro yu ergonomisinden ötürü sevmeyenler var fakat ben memnunum. HS60 ı akakçede en ucuz 800 TL HS50 yi en ucuz 600 TL ye bulabilirsiniz. Veyahut daha uygun olsun derseniz HS35 var. Benim önerim HS60 dan yana. Ve emin olun corsairin en ucuz kulaklığı Rampage in en iyi kulaklığından daha çok tatmin eder sizi. Teknik servis konusunda sizi üzmezler. Corsair Ramlerimde yaşadığım sorunda direkt sıfırını yolladılar.
Elinizdeki kulaklığın sıfırı en uygun 600 tl ye bulabildim. Garantisi devam ediyorsa teknik servis ile sorunu giderip. Letgoda 400 Tl ye çok rahat satarsınız. Şahsen ben Falcon X i 400 tl ye sattıysam bunu hayli hayli satabileceğinizi düşünüyorum. Üstüne 30 tl ekleyip Corsair HS35 alırsınız veya biraz daha eklerseniz HS50/60 da alınabilir. Tabii ki size kalmış bir durum. Razer ında uygun fiyatlı fiyat performans ürünleri bulunmakta.okadar veremem kulaklığa ya