Neler Yeni

kulaklıkta sağ tarafın sesi gıttı ?

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
kulaklıkta bıanda sağ ses gıttı kablo degdım glba ama ne alaka nasıl duzeltebılırım drop plus kulaklık ?

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
hocam usblerini çıkarıp takın yerlerini değiştirmeyi deneyin.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
kulaklıkta bıanda sağ ses gıttı kablo degdım glba ama ne alaka nasıl duzeltebılırım drop plus kulaklık ?
Bende rampage bir kulaklık var modelini şimdi tam hatırlamıyorum, aynı sorunu yaşadım, tasarımı çok kötü olduğu için bağlantı kablosu kopmuş. Kulaklığın kafa bandının içinden geçiyor sağ tarafa giden kablo, her gerildiğinde kabloda geriliyor, bıraktığında kablo onunla birlikte gelince kıvrılıyor, böyle yapa yapa kopuyor kablo. Rampage'den tanıdığım olduğu için ücretsiz değiştirebildim, bir kaç ay sorun çıkmadı ama şuan sağ taraftaki RGB kısmı çalışmıyor.

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam usblerini çıkarıp takın yerlerini değiştirmeyi deneyin.
olmuyor kablo degıstım gene aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende rampage bir kulaklık var modelini şimdi tam hatırlamıyorum, aynı sorunu yaşadım, tasarımı çok kötü olduğu için bağlantı kablosu kopmuş. Kulaklığın kafa bandının içinden geçiyor sağ tarafa giden kablo, her gerildiğinde kabloda geriliyor, bıraktığında kablo onunla birlikte gelince kıvrılıyor, böyle yapa yapa kopuyor kablo. Rampage'den tanıdığım olduğu için ücretsiz değiştirebildim, bir kaç ay sorun çıkmadı ama şuan sağ taraftaki RGB kısmı çalışmıyor.
benım ne yapmam lazım ?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
olmuyor kablo degıstım gene aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

benım ne yapmam lazım ?
Seninki, benim kulaklık gibi değil, yazılımsal şeyleri denedikten sonra garantisi varsa gönder.

louis bloom

80+ Silver
Dostum aynı olayın benzerini yaşadım. MediaMarkt üzerinden Rampage Falcon-X kulaklık aldım. 2 gün sonra aynı şekilde bende de sağ kulaklık sesi pat diye gitti. Değişim için direkt MediaMarkt'a gittim. 2 günlük ürünü değişemeyeceklerini ve teknik servise gönderilmesi gerektiğini değişime ve iadeye teknik servisin karar vereceğini söylediler :D Her neyse gitti teknik servise. 2 hafta kadar bi süre sonra geldi. Sağ ve solda kusursuz çalışıyordu ama adamlar arıza yok deyip geri yollamışlar kutunun üstünde yazana göre. :D Kısacası iade ve değişim mümkün değil Rampage de bu yüzden garantisi varsa yolla tamir ediyorlar ama arıza yok yazıyorlar üstüne. Bu olayın ardından tamamen rampage i bıraktım. Önermiyorum.

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah

louis bloom

80+ Silver
garantiye nereye gonderıyoruz nasıl gonderıyoruz ?
Satın aldığın firmaya gidersen faturan ve ürün kutusu ile birlikte onlar teknik servise yolluyor. Satın aldığın yer sağlamıyorsa bu olayı eğer https://www.rampage.com.tr/tr/iletisim bu sitedeki numaradan rampage e ulaşıp gönderebilirsiniz. Tabii ki eğer garantisi varsa ürünün. Ek olarak tamir edilip yollanırsa ve arıza çözülürse size tavsiyem satıp daha iyi bir markaya geçmeniz olur. 200 tl fazla verin daha uzun ve kafanız rahat kullanın. Rampage pişmanlıktır..

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Satın aldığın firmaya gidersen faturan ve ürün kutusu ile birlikte onlar teknik servise yolluyor. Satın aldığın yer sağlamıyorsa bu olayı eğer https://www.rampage.com.tr/tr/iletisim bu sitedeki numaradan rampage e ulaşıp gönderebilirsiniz. Tabii ki eğer garantisi varsa ürünün. Ek olarak tamir edilip yollanırsa ve arıza çözülürse size tavsiyem satıp daha iyi bir markaya geçmeniz olur. 200 TL fazla verin daha uzun ve kafanız rahat kullanın. Rampage pişmanlıktır..
hangı kulakık alayım pekı ?

louis bloom

80+ Silver
hangı kulakık alayım pekı ?
Ben tüm ekipmanları corsair dizdiğim için sizede corsair önereceğim. Corsair HS70 Pro kullanıyorum. Ancak HS60 Pro da çok güzel bir kulaklık. HS70 pro yu ergonomisinden ötürü sevmeyenler var fakat ben memnunum. HS60 ı akakçede en ucuz 800 tl HS50 yi en ucuz 600 tl ye bulabilirsiniz. Veyahut daha uygun olsun derseniz HS35 var. Benim önerim HS60 dan yana. Ve emin olun corsairin en ucuz kulaklığı Rampage in en iyi kulaklığından daha çok tatmin eder sizi. Teknik servis konusunda sizi üzmezler. Corsair Ramlerimde yaşadığım sorunda direkt sıfırını yolladılar.

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Ben tüm ekipmanları corsair dizdiğim için sizede corsair önereceğim. Corsair HS70 Pro kullanıyorum. Ancak HS60 Pro da çok güzel bir kulaklık. HS70 pro yu ergonomisinden ötürü sevmeyenler var fakat ben memnunum. HS60 ı akakçede en ucuz 800 TL HS50 yi en ucuz 600 TL ye bulabilirsiniz. Veyahut daha uygun olsun derseniz HS35 var. Benim önerim HS60 dan yana. Ve emin olun corsairin en ucuz kulaklığı Rampage in en iyi kulaklığından daha çok tatmin eder sizi. Teknik servis konusunda sizi üzmezler. Corsair Ramlerimde yaşadığım sorunda direkt sıfırını yolladılar.
okadar veremem kulaklığa ya

louis bloom

80+ Silver
okadar veremem kulaklığa ya
Elinizdeki kulaklığın sıfırı en uygun 600 tl ye bulabildim. Garantisi devam ediyorsa teknik servis ile sorunu giderip. Letgoda 400 Tl ye çok rahat satarsınız. Şahsen ben Falcon X i 400 tl ye sattıysam bunu hayli hayli satabileceğinizi düşünüyorum. Üstüne 30 tl ekleyip Corsair HS35 alırsınız veya biraz daha eklerseniz HS50/60 da alınabilir. Tabii ki size kalmış bir durum. Razer ında uygun fiyatlı fiyat performans ürünleri bulunmakta.

Top Bottom