Benim kulaklığı telefona bağlayınca neredeyse duyulmuyor ama masaüstünde belirli bir uygulama açarken dip ses oluyor
Kullandığım cihaza göre farklılık oluyordu. Kablolu kullalikta
Benim kulaklığı telefona bağlayınca neredeyse duyulmuyor ama masaüstünde belirli bir uygulama açarken dip ses oluyor
Kullandığım cihaza göre farklılık oluyordu. Kablolu kullalikta
Gamepower Ranger modelini yıllar önce götürmüştüm görseldeki firmaya ses kartı vs değişti duzelmedi problem yerine fujin verdiler sonrasında fujinde müzik açma kapama tuşu vs olmadığı için + Ranger'deki yüksek sesi bulamadığım için belli süre kullanıp sattım tekrar Ranger aldım fakat ondada aynı problem mevcuttu bugün bizzat görseldeki firmaya kendim götürdüm tekrar ses kartı değişti fakat problem hala aynıydı aynı kulaklık ile değişim istedim stok yok dediler vs günün sonunda istediğim desteği alamadım.
Gamepower Ranger modelini yıllar önce götürmüştüm görseldeki firmaya ses kartı vs değişti duzelmedi problem yerine fujin verdiler sonrasında fujinde müzik açma kapama tuşu vs olmadığı için + Ranger'deki yüksek sesi bulamadığım için belli süre kullanıp sattım tekrar Ranger aldım fakat ondada aynı problem mevcuttu bugün bizzat görseldeki firmaya kendim götürdüm tekrar ses kartı değişti fakat problem hala aynıydı aynı kulaklık ile değişim istedim stok yok dediler vs günün sonunda istediğim desteği alamadım.
Sizlerin yorumlarina göre ortalama bir cevap çıkar evet veya hayır ona göre yol izleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizlerin yorumlarina göre ortalama bir cevap çıkar evet veya hayır ona göre yol izleyeceğim.
hocam size önerim tekrar boyle ses kartlı çin işi kulaklık almamanız çünkü ne kadar iyi bakarsanız bakın bir süre sonra ses kartları durup dururken sıkıntı çıkarmaya başlıyor. size önerim çin işi bir kulaklık alacaksanız bile ses kartsız bir model alıın ve eğer ses yüksekliği yetersiz geliyor ise ucuz yollu bir hifi kulaklık amfisi alıp uzun seneler kullanın.
bu arada kulaklığın amfisini kolpadan değiştirmediklerine eminmisiniz?
hocam dip ses bildiğim kadarı ile tamamen ses kartındaki pre-amp kalitesine bağlı hocam. Eğer ses kartında kalitesiz preamp var ise dip ses oluşur ama pre-amp yine kalitesiz ise bu sorun daha sonrada oluşabilir(buna kablosuz ve kablolu kulaklıkların tamamı dahil).
kimse heralde gamepower gibi markadan kaliteli pre-amp kullanmasını beklemiyordur.
hocam size önerim tekrar boyle ses kartlı çin işi kulaklık almamanız çünkü ne kadar iyi bakarsanız bakın bir süre sonra ses kartları durup dururken sıkıntı çıkarmaya başlıyor. size önerim çin işi bir kulaklık alacaksanız bile ses kartsız bir model alıın ve eğer ses yüksekliği yetersiz geliyor ise ucuz yollu bir hifi kulaklık amfisi alıp uzun seneler kullanın.
bu arada kulaklığın amfisini kolpadan değiştirmediklerine eminmisiniz?
Halihazırda misli ile değişim gibi bir seçenek sunsalardi ücretsiz istediğim model vardı ama maalesef sunmadilar thh vereceğim bu durumu sadece genel olarak yorumlara bakmak istedim netice olarak farklı görüşler vs olur değerlendirmek açısından.
Halihazırda misli ile değişim gibi bir seçenek sunsalardi ücretsiz istediğimde model vardı ama maalesef sunmadilar thh vereceğim bu durumu sadece genel olarak yorumlara bakmak istedim netice olarak farklı görüşler vs olur değerlendirmek açısından.
hocam ben sizin yerinizde olsam thh ile uğraşmayıp para iadesi alarak yine çin işi bir kulaklık alıp bu sefer yanına ses kartımı kendim alırdım. Eğer zamanınız ve sabrınız varsa thh herzaman bir seçenek ama bu kadar ucuz bir ürün için ben uğraşmazdım açıkcası.