Anakart ses karti driveri yükümü?Mikrofon çalışıyor ama çok iyi ses göndermiyor karşı tarafa, kulaklıktan hiç ses gelmiyor daha bugün Windows 10 yaptırdım sistemi acaba bazı Windows Update'ler hala devam ediyor ondan çalışmıyor olabilir mi kulaklık?
Olsun yinede guncelleyinBilmiyorum hoparlörden ses geliyor ama
Update değil dostum anakartın sitesinden ses karti driveriWindows updateler falan hepsinin güncellemesi tamamlandı şimdi yeniden başlatıyorum sistemi
nasıl güncelliyecğim anakart modelim gigabyte g31m es2l
en son 2012 de güncelleme gelmiş zaten güncel değil midir kartSöyle surdan indirGA-G31M-ES2L (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
Intel® Core™ 2 Çok-çekirdekli ve FSB 1600 (O.C.) 45nm işlemcileri destekler Çarpıcı sistem performansı için Çift Kanal DDR2 1066(O.C) bellek desteği Tümleşik Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (Intel GMA 3100) Tümleşik Intel High Definition Ses Yüksek hız Gigabit Ethernet özelliği CPU VRM'de...www.gigabyte.com.tr
Sürücülerin Güncel Olup olmadığını bilmiyorum o kadar detaylı anlamam sistemden isterseniz kulaklığı telefondan deneyebilirimSes sürücüleriniz güncel mi? Eğer kulaklık takılı olduğu halde takılı değil yazıyorsa jak girişlerinde bir arıza olabilir.
Hocam üstüne bas devre dışı bırak sonradan etkinlestir eğer devre dışı kaldığında gözükmezse üstüne baş oranın devre dışı olanları göster de tekrar etkinlestirAlıntıyı görüntüle
Usta Birde kulaklık takılı değil yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
en son 2012 de güncelleme gelmiş zaten güncel değil midir kart
devre dışı bırakıp tekrar etkinlestirdim hala takılı değil yazıyor birde kulaklığı telefona takıp müzik dinledim kulaklıkta sorun yokHocam üstüne bas devre dışı bırak sonradan etkinlestir eğer devre dışı kaldığında gözükmezse üstüne baş oranın devre dışı olanları göster de tekrar etkinlestir