Neler Yeni

Kulaklıktan ses gelmiyor Windows 10

VorleN

80+ Silver
Jak girisi olabilir usb ses kartınız varsa deneyiniz
hayır yok ama bence jak girişinde sorun olması çok saçma dün tanıdığım bir abime götürdüm bilgisayarı windows 10 yapsın diye kendiside 20 yıldır bu işi yapıyor zaten bilgisayar mühendisi kulaklık evdeydi hiçbir hasar görmedi bugün saat 6 gibi kasayı aldım mikrofon çalışıyor ama kulaklık çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Oguzrx

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
hayır yok ama bence jak girişinde sorun olması çok saçma dün tanıdığım bir abime götürdüm bilgisayarı windows 10 yapsın diye kendiside 20 yıldır bu işi yapıyor zaten bilgisayar mühendisi kulaklık evdeydi hiçbir hasar görmedi bugün saat 6 gibi kasayı aldım mikrofon çalışıyor ama kulaklık çalışmıyor

@Oguzrx
Windows yüklemeye goturdugun zaman driver bide sistemi kurar jakla isi olmaz dostum ben ne yaptığını bilemem sana önerim usb ses karti ile dene olmadı başka bi kulaklık dene

VorleN

80+ Silver
Windows yüklemeye goturdugun zaman driver bide sistemi kurar jakla isi olmaz dostum ben ne yaptığını bilemem sana önerim usb ses karti ile dene olmadı başka bi kulaklık dene
herşeyi kurdu saolsun eba zoom falan da kurdu birde hdd yi temizlettim çok dolu diye usb ses kartı şu an elimde yok bu saatte de bulamam zaten yarın sabah 8.30 da dersim var telefon kulaklığı denesem olur mu başka kulaklık olarak

usta jak girişi bozulmuş kulaklığı taktığım yere telefon kulaklığı taktım çalışmadı hoparlörü taktığım yere telefon kulaklığı taktım çalıştı ama jak girişi ne gördü de bozulmuş olabilir ya da tamir olabilir mi

@Oguzrx

Son düzenleme:

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
herşeyi kurdu saolsun eba zoom falan da kurdu birde HDD yi temizlettim çok dolu diye usb ses kartı şu an elimde yok bu saatte de bulamam zaten yarın sabah 8.30 da dersim var telefon kulaklığı denesem olur mu başka kulaklık olarak

usta jak girişi bozulmuş kulaklığı taktığım yere telefon kulaklığı taktım çalışmadı hoparlörü taktığım yere telefon kulaklığı taktım çalıştı ama jak girişi ne gördü de bozulmuş olabilir ya da tamir olabilir mi

@Oguzrx
Tamir olsa bile çok maliyetli 10 15 liraya ses kartları var bulursan onları al

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Top Bottom