78alihan78
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhabalar, Razer Blackshark v2x kulaklığımdan ses alamıyorum. Kulaklığın jak bölen(mic ve kulaklık olarak) aparatında sorun yok, sadece kendisini 3.5mm çıkışa takarak da denedim. Öncesinde çalışan kulaklık artık çalışmaz oldu. Kulaklıkta bir sorun yok başka cihaza taktığımda çalışıyor. Sadece ev değişikliği yaptım ve bilgisayarımı tekrardan açtığımda kulaklıktan ses gelmez oldu. Monitörden ses alabiliyorum.
Denediğim fakat çözüm bulamadığım şeyler:
* Realtek sürücüsünü indirip kurdum(asrock kendi sitesinden anakart modelimdeki),
* Windows 11 güncellemelerini yaptım,
* Kulaklığı ön ve arka girişlerde denedim (Kulaklığı görüyor ses geliyor gibi gösteriyor ama kulaklıkta ses yok, kulaklığın sesi full),
* Format atıp windowsu yeniden kurdum ve sürücüleri güncelledim ama nafile
Öncesinde çalışan kulaklığım ne oldu da ses gelmez oldu bilmiyorum konu hakkında fikri olan yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.
(AMD VX27 olan monitör bundan ses geliyor), diğer iki bağlantıyı seçsem de sesi duyamıyorum.
Bilgisayar özelliklerim:
* AMD Ryzen 5 5600X
* AMD RX6700XT
* Asrock B450M HDV
* Gskill 2x8 3000Mhz
* Windows 11
Denediğim fakat çözüm bulamadığım şeyler:
* Realtek sürücüsünü indirip kurdum(asrock kendi sitesinden anakart modelimdeki),
* Windows 11 güncellemelerini yaptım,
* Kulaklığı ön ve arka girişlerde denedim (Kulaklığı görüyor ses geliyor gibi gösteriyor ama kulaklıkta ses yok, kulaklığın sesi full),
* Format atıp windowsu yeniden kurdum ve sürücüleri güncelledim ama nafile
Öncesinde çalışan kulaklığım ne oldu da ses gelmez oldu bilmiyorum konu hakkında fikri olan yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.
(AMD VX27 olan monitör bundan ses geliyor), diğer iki bağlantıyı seçsem de sesi duyamıyorum.
Bilgisayar özelliklerim:
* AMD Ryzen 5 5600X
* AMD RX6700XT
* Asrock B450M HDV
* Gskill 2x8 3000Mhz
* Windows 11