Kulaküstü kablosuz kulaklık önerisi

SELTAED

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
6-7 bin tl bütçem var kumaş padlere sahip geçikme sorunu olmayan ses kalitesi başarılı bir kulaklık istiyorum. online oyunlar oynuyorum. önerilerinizi bekliyorum.

6-7 bin tl bütçem var kumaş padlere sahip geçikme sorunu olmayan ses kalitesi başarılı bir kulaklık istiyorum. online oyunlar oynuyorum. önerilerinizi bekliyorum.
Blackshark v2 pro,Cloud 3,Corsair HS80. Cloud 3 deri ama kumaş ped alıp değişebilirsiniz.

nasıl sorunları var? ne önerirsin
2 3 konu açılmıştı. kulaklık dip ses yapıyor. kulaklıktaki ses kısma tuşu oynayınca ses gidiyor cızırtı parazit oluyor.

dostum 6 7k yı veren steelseries arctis nova pro wir alabilirsin yani ömürlük 10 numara ses kalitesi var sonar yazılımıyla

Son düzenleme:
razer ve corsair arasında sence hangisi daha iyidir hocam
Hocam ben razer almadan önce herkes çok iyi ama kırılıyor diyordu. 2 yıl kadar kullandım kırılmadı. Çok nazik kullandım. Kırılırsa aliexpressten falan parça almanız lazım. Bir de driver çalıştırmak için bilgisayarın tüm bölge ayarlarını united states yapıyorsunuz sorun var hala çözmediler. Bunları geçersek kulaklık çok güzel. Corsair ve steelseries de çok övüyorlar ama rog pelta önermem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,972
Üyeler
185,200
Son üye
serhattm
Geri