Neler Yeni

Kulaküstü kulaklığım bozuldu yardım!!

ahomet92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Hamza Erbayrakçı
Merhaba arkadaşlar hepinizinde bildiği üzere kulaklığı bozulmuş olup yardıma muhtaç bir çok insan vardır eminim bende bu konuya açıklık getirmek isteyip bu başlığın altına Bursa civarı olur vesair kulaklık tamir ettirebiliceğimiz yerleri paylaşabilen veyahut örnek olarak benim kulaklığımın 7.1 özelliği bozuldu(Rampage Alpha X) nasıl yapabilirim gibisinden tavsiyeler verebilicek arkadaşları bekliyorum teşekkürler.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Enes Bahadır
sorry yanlış okumuşum. bu gibi ürünlerde bozulunca tamiri genelde can kurtarmaz boşa masraf gibi olur.

ahomet92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Hamza Erbayrakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Merhaba arkadaşlar hepinizinde bildiği üzere kulaklığı bozulmuş olup yardıma muhtaç bir çok insan vardır eminim bende bu konuya açıklık getirmek isteyip bu başlığın altına Bursa civarı olur vesair kulaklık tamir ettirebiliceğimiz yerleri paylaşabilen veyahut örnek olarak benim kulaklığımın 7.1 özelliği bozuldu(Rampage Alpha X) nasıl yapabilirim gibisinden tavsiyeler verebilicek arkadaşları bekliyorum teşekkürler.
Kablosu bozulduysa bence heveslenme ama hoparlörler bozuksa aynı boyutta alıp orijinali çıkarıp kablosunu yeni almış olduğun hoparlöre havya makinesiyle lehimleyip kullanabilirsin onun için elektrik elektronik bilgin olması lazım

ahomet92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Hamza Erbayrakçı
kablo örgülü kabloda herhangi bir problem yok sağ kulağı ufak bir darbe alıp çıkmış olabilir fakat sol kulak hoparlörü cızıldıyor dediğin şeyi mantıklı geliyor fakat aynı kaliteyi alabilirmiyim mi ki hoparlör değişince

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
kablo örgülü kabloda herhangi bir problem yok sağ kulağı ufak bir darbe alıp çıkmış olabilir fakat sol kulak hoparlörü cızıldıyor dediğin şeyi mantıklı geliyor fakat aynı kaliteyi alabilirmiyim mi ki hoparlör değişince
Aynı boyut ve aynı dirence sahip bir ufak hoparlör bulmak zor olur ses kalitesinde değişiklik olsa çok az olur

ahomet92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Hamza Erbayrakçı
Tamamdır saolasın dediğini uygulayacağım en kötü siparişi çinden vericem ama bakalım bulursam linki buraya bırakırım belki yardımı dokunurum başkalarınada.

Top Bottom