Neler Yeni

Çözüldü✓ Kule Soğutucu Aldım Yardım

Warwick1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
Hayır gerek yok.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Cpu fana tabalirsin ürün ARGB zaten. içerisinden 2li fan çoklayıcı kablosu çıkıyorsa o yeterli olacaktır. Ekstra almana gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutu içeriğinde kablo mevcutmuş, fanlardaki kabloyu çoklayıcıya bağlayıp ordan anakarta takabilirsin

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Cpu fana tabalirsin ürün ARGB zaten. içerisinden 2li fan çoklayıcı kablosu çıkıyorsa o yeterli olacaktır. Ekstra almana gerek yok

Kutu içeriğinde kablo mevcutmuş, fanlardaki kabloyu çoklayıcıya bağlayıp ordan anakarta takabilirsin
ARGB kablosunu nereye taksın?

Warwick1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

pek anlamıyorum ama anakart da 1 tane fan girisi yok mu oyle biliyorum onada egzoz fan takılı bu gelecek soğutucuya baska yere mi takacağız

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Merhaba arkadaslar kule tipi soğutucu siparis verdim kasamda 1 tane rgb li egzoz fan takılı fan çoklayıcı almama gerek var mı b450m-k2 anakart kullanıyorum

Fan çoklayıcı almana gerek yok da bu model argb, anakartında argb slot yok diye biliyorum. Işıksız veya random renk çalışır.

pek anlamıyorum ama anakart da 1 tane fan girisi yok mu oyle biliyorum onada egzoz fan takılı bu gelecek soğutucuya baska yere mi takacağız
Cpu fana takıcaksın, egsoz fanla alakasız.

Warwick1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
Fan çoklayıcı almana gerek yok da bu model argb, anakartında argb slot yok diye biliyorum. Işıksız veya random renk çalışır.
hocam zaten ısık yanmasını istemiyorum argb sevmiyorum eğer takınca ısıklar yanarsa nasıl kapatabilirim kasada ısıkları acıp kapatmak için bir dugme var ona basıyorum ısıklar renk degistiyorum 10 kere felan basıyorum renk degisiyor en sonda kapanıyor arkada egzoz fan var o argb onu kapatıyor benim kasam bu soğutucunun ısıklarını kapatır mı eğer yanarsa

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
hocam zaten ısık yanmasını istemiyorum argb sevmiyorum eğer takınca ısıklar yanarsa nasıl kapatabilirim kasada ısıkları acıp kapatmak için bir dugme var ona basıyorum ısıklar renk degistiyorum 10 kere felan basıyorum renk degisiyor en sonda kapanıyor arkada egzoz fan var o argb onu kapatıyor benim kasam bu soğutucunun ısıklarını kapatır mı eğer yanarsa
Hiç bir şekilde kontrol edemezsin. Argb kontrolcü yoksa. Çünkü anakartında da yok argb girişi.

Warwick1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat
Hiç bir şekilde kontrol edemezsin. Argb kontrolcü yoksa. Çünkü anakartında da yok argb girişi.
o zaman benim kasadaki ısık duğmesi ne ise yarıyor önde ısıklar yanıyor acıp kapatınca birde egzoz fanın argb si var onun için mi pek anlamıyorum gelince gorecez o zmn :)

Top Bottom