Hasan344
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,488
Tam tersi takman gerek. Havayı önden alıp arka egzoz fana vermesi gerek.O
Oklar ön tarafa doğru yani arkadan havayı alıp öne doğru hava akışı olmuyor mu
Tam tersi takman gerek. Havayı önden alıp arka egzoz fana vermesi gerek.O
Oklar ön tarafa doğru yani arkadan havayı alıp öne doğru hava akışı olmuyor mu
75 derece oluyor soğutucunun markası couldpower 6bakirli 3 fanlı olaniişlemci kaç derecede çalışıyor soğutucunun markası ney
Önden mı alıyor havayı arkadan mı nasıl anlarimTam tersi takman gerek. Havayı önden alıp arka egzoz fana vermesi gerek.
fanları çevirebilirsen daha iyi olurters olmuş 3-4 derece fark ediyor diyorlardı öyle olunca
Arkadaki havayı öne vermez hava sirkülasyonu önden arkaya gider ok yönleri arkadaki egzoza bakacak ön 3 fandan içeri girecek kule tipinden geçecek ve arka egzozdan dışarı atacakArkadan havayı alıp öne veriyor gösteriyor oklar
kağıtla veya elinle75 derece oluyor soğutucunun markası couldpower 6bakirli 3 fanlı olani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önden mı alıyor havayı arkadan mı nasıl anlarim
Fanlarin arka tarafı havayı attığı taraf. O yuzden tam tersi takın soğutmayı.75 derece oluyor soğutucunun markası couldpower 6bakirli 3 fanlı olani
Önden mı alıyor havayı arkadan mı nasıl anlarim
Ben şimdi kağıtla baktım da o kuletipinin arka fanı varya o fan kağıdı kendine çekiyor on fan ise kağıdı öne itiyorFanlarin arka tarafı havayı attığı taraf. O yuzden tam tersi takın soğutmayı.
Ben şimdi kağıtla baktım da o kuletipinin arka fanı varya o fan kağıdı kendine çekiyor on fan ise kağıdı öne itiyorkağıtla veya elinle
tamam ters işte fanların yönlerini değiştir.Ben şimdi kağıtla baktım da o kuletipinin arka fanı varya o fan kağıdı kendine çekiyor on fan ise kağıdı öne itiyor
Ben şimdi kağıtla baktım da o kuletipinin arka fanı varya o fan kağıdı kendine çekiyor on fan ise kağıdı öne itiyor