Neler Yeni

kule tipi soğutucu önerisi

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
120 lik sıvı soğutma önerisi diye bir konu açmış dım ve hava soğutma önerdiniz 120 mm lik sıvı soğutma yerine bütçe belirtmiyeceğim çünkü hemen hemen tüm hava soğutmaları alabilirim çok kaba olmasın soğutması iyi olsun en önemlisi rgb olsun :D önerilerinizi bekliyorum kasa geniş takamıyacağım soğutucu yok ama siz dediğim gibi biraz küçük bir şey önerin ram leri kapatmasın yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa büyük demişim küçük ama yükseklik bakımından 18 cm mi ne destekliyordu

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
120 lik sıvı soğutma önerisi diye bir konu açmış dım ve hava soğutma önerdiniz 120 mm lik sıvı soğutma yerine bütçe belirtmiyeceğim çünkü hemen hemen tüm hava soğutmaları alabilirim çok kaba olmasın soğutması iyi olsun en önemlisi RGB olsun :D önerilerinizi bekliyorum kasa geniş takamıyacağım soğutucu yok ama siz dediğim gibi biraz küçük bir şey önerin ram leri kapatmasın yeter
SE-234 ARGB'yi öneririm . Fiyatına göre iyi bir soğutucu . PF 240'tan 1 derece daha sıcak çalışıyor ama çok daha ucuz.
Kasanın marka ve modelini söyleyebilir misin ?

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SE-234 ARGB'yi öneririm . Fiyatına göre iyi bir soğutucu . PF 240'tan 1 derece daha sıcak çalışıyor ama çok daha ucuz.
Kasanın marka ve modelini söyleyebilir misin ?
aerocool atomic daha kasayı almadım ama alıcağım birde link paylaşabilirmisiniz

link paylaşmışsınız pardon

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka altarnatifleriniz var mı

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Xesha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Can Kocatürk
120 lik sıvı soğutma önerisi diye bir konu açmış dım ve hava soğutma önerdiniz 120 mm lik sıvı soğutma yerine bütçe belirtmiyeceğim çünkü hemen hemen tüm hava soğutmaları alabilirim çok kaba olmasın soğutması iyi olsun en önemlisi RGB olsun :D önerilerinizi bekliyorum kasa geniş takamıyacağım soğutucu yok ama siz dediğim gibi biraz küçük bir şey önerin ram leri kapatmasın yeter

kasa büyük demişim küçük ama yükseklik bakımından 18 cm mi ne destekliyordu

Top Bottom