Neler Yeni

Yardım kule tipi soğutucu takmak için aparat

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar merhaba, ben itopyadan 1.5 sene önce sistem aldım ve işlemcim ryzen 5 3600 ve çok ısınıyor. Stok soğutucu artık yeterli kalmıyor. Ben kullanmadığım için kule tipi soğutucu aparatını abime verdim onun sistemde itopyadan alındı ancak aparatı yoktu, ben orijinal aparat bulabilir miyim internette? çok değişkenlik gösterir mi ? atabilir misiniz?

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bazı kule tipi soğutucularda o aparatların olmasına gerek yok, onlar Wraith Prism gibi mandallı yapıda olan soğutucular için. Vidalı soğutucularda o aparatları kullanmamalısınız.
Bütçe ve kasa nedir?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı kule tipi soğutucularda o aparatların olmasına gerek yok, onlar Wraith Prism gibi mandallı yapıda olan soğutucular için. Vidalı soğutucularda o aparatları kullanmamalısınız.
Bütçe ve kasa nedir?
hocam t6 ultra almak istiyorum, ve onu diğer sistemde kullandım aparata ihtiyacımız var.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam t6 ultra almak istiyorum, ve onu diğer sistemde kullandım aparata ihtiyacımız var.

T6 Ultra genel olarak sesli (sürtme sesi var), fanları da iyi değil.

Ha bu da çok sessiz bir şey değil orta-yüksek devirlerde, en azından sürtme sesi yapmaz.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
T6 Ultra genel olarak sesli (sürtme sesi var), fanları da iyi değil.

Ha bu da çok sessiz bir şey değil orta-yüksek devirlerde, en azından sürtme sesi yapmaz.
ses ana noktam değil, performansı iyi olsun yeterli. 1600AF li sistemde 85 dereceden 45 dereceye düşürdü t6 ultra

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ses ana noktam değil, performansı iyi olsun yeterli. 1600AF li sistemde 85 dereceden 45 dereceye düşürdü t6 ultra

T6 Ultra'nın mühendisliği kötü, 6 bakır boru ile 4 bakırlılara anca yaklaşabiliyor. Fanları da performanslı değil.
X123'ün performansı zaten MT6S ile yakın, X127 bir kademe daha yukarıda ve ARGB; anakartta tabii ARGB yoksa mecbur kumandalı ARGB kontrolcü lazım.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar asıl konu fan önerisi değil, kule tipi bağlamak için aparata ihtiyacım var ürün linki istiyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Normalde anakart kutusundan çıkması lazım. Hazır sistemlerde unutabiliyorlar. İlk önce itopya ile iletişime geçip durumu anlat aparatı göndermelerini rica et. Firmalar genelde gönderiyor. Baktın olmadı AM4 braket olarak aratabilirsin 40-50 lira civarına bulunabiliyor. Orijinal olup olmamasının çok bir önemi yok bence. Hepsi aynı görevi görüyor.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Normalde anakart kutusundan çıkması lazım. Hazır sistemlerde unutabiliyorlar. İlk önce itopya ile iletişime geçip durumu anlat aparatı göndermelerini rica et. Firmalar genelde gönderiyor. Baktın olmadı AM4 braket olarak aratabilirsin 40-50 lira civarına bulunabiliyor. Orijinal olup olmamasının çok bir önemi yok bence. Hepsi aynı görevi görüyor.
hocam yazdığımı tam okumanızı rica ediyorum, zaten benim soketim vardı. 3-4 yıl önce alınan sistemin kutusunda olmadığı için abime verdim. postta sadece aparat linki istiyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam yazdığımı tam okumanızı rica ediyorum, zaten benim soketim vardı. 3-4 yıl önce alınan sistemin kutusunda olmadığı için abime verdim. postta sadece aparat linki istiyorum.
Abinizin sistemini yeni aldınız sandım. Daha uygun fiyatlı da bulunabilir. İlk karşıma çıkanı gönderdim. Bu tarz bir şey alabilirsiniz.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Abinizin sistemini yeni aldınız sandım. Daha uygun fiyatlı da bulunabilir. İlk karşıma çıkanı gönderdim. Bu tarz bir şey alabilirsiniz.
yok hocam sistemi 4 sene önce aldı, ama ana kart kutusundan çıkmadı. Bende bu yüzden kendi kutumdakini verdim ama şuan stok soğutucu bana çok yetersiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de dedim ki ihtiyaç yok, ha istiyorsanız yine alın ama X127 alın gerek kalmasın.

Alacaksanız:

hocam x127 de kule tipi, aparat ile takmam gerekecek yine.

Son düzenleme:
Top Bottom