TheFaLcoN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 729
Ulan bee ne babalar var.Çok kolay değil zor biraz. Babam sağolsun o taktı ben izledim.
Ulan bee ne babalar var.Çok kolay değil zor biraz. Babam sağolsun o taktı ben izledim.
bütün kasalara ve anakartlara uyarmıyani bir sıkıntı olurmu?T6 Ultra tam dediğin soğutucu olabilir, fiyatına göre çok iyi.
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kanka babamda daha önce bilgisayarda bir şey takmadı ama halletti vallaha helal olsun.Ulan bee ne babalar var.
Bence değmez dostum.Peki aralarındaki fiyat farkına değer mi?
Dostum sahip olduğun kasanın CPU soğutucu uzunluk desteği 160 mm ve üstüyse takarsın.bütün kasalara ve anakartlara uyarmıyani bir sıkıntı olurmu?
Genellikle babalar her işi yapabilirKanka babamda daha önce bilgisayarda bir şey takmadı ama halletti vallaha helal olsun.
Hocam birde bu T6 ultra yurt dışında falan var mı?Bence değmez dostum.
Dostum sahip olduğun kasanın CPU soğutucu uzunluk desteği 160 mm ve üstüyse takarsın.
Harbiden bilmediği şeylerde bile yeteneği var.Genellikle babalar her işi yapabilir![]()
Marka olarak Snowman üretiyor zaten, Aliexpress'te falan satılıyor, yani tek burada yok.Hocam birde bu T6 ultra yurt dışında falan var mı?
Olur galiba mantıken işlemciyi soğutmuyacak normal bir şekilde dönecek. Mantıklı bak hiç düşünmedim bunu. T6 Ultram gelsin fan olarak kullanırım stok soğutucuyu3600 stock soğutucunun üstündeki fanı söküp üste takabilir miyim ?![]()
Bilen var mı ?