Neler Yeni

Yardım kulkalıkta müzik gitmeme sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
trust gxt 450 kulaklığım var oyunda vb. discordda müzik açtımda hiçbir şekilde gitmiyor nedeni nedir ses falan hiçbirşeyde sıkıntı yok hangi ayarı yapmam lazım

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
trust gxt 450 kulaklığım var oyunda vb. discordda müzik açtımda hiçbir şekilde gitmiyor nedeni nedir ses falan hiçbirşeyde sıkıntı yok hangi ayarı yapmam lazım
discordda siz açtığınızda mı arkadaşlarınıza gitmiyor? doğrumu anladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
discordda siz açtığınızda mı arkadaşlarınıza gitmiyor? doğrumu anladım
ewt sadece discord değil csgoda herhangibir platformda delircem arkadaşlar müzük açtında takır takır geliyor benimkinde hiç müzik sesi gelmiyor sesde falan hiçbir sıkıntı yok

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Müzik karşıya mı gitmiyor? Ses sekmiyor işte iyi bu :D Şarkıyı mikrofondan karşıya mı iletmeye çalışıyorsunuz?

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
ewt sadece discord değil csgoda herhangibir platformda delircem arkadaşlar müzük açtında takır takır geliyor benimkinde hiç müzik sesi gelmiyor sesde falan hiçbir sıkıntı yok

benim dedğim sorun oluyorsa bende şimdi anlamadım ama sanırım youtubeden müzik açıyorsunuz ama arkadaşlarınız duyamıyor cihazın sesini paylaşmanız lazım eğer benim dedğim gibiyse

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlarınız soundpad kullanıyor olabilir mi? Steam üzerinden demosunu indirip deneyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
Müzik karşıya mı gitmiyor? Ses sekmiyor işte iyi bu :D Şarkıyı mikrofondan karşıya mı iletmeye çalışıyorsunuz?
yok be mesela bir şerkı önericem atıyorum csde bastım mikrofona sadece ebenim ses gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim dedğim sorun oluyorsa bende şimdi anlamadım ama sanırım youtubeden müzik açıyorsunuz ama arkadaşlarınız duyamıyor cihazın sesini paylaşmanız lazım eğer benim dedğim gibiyse
ayn mikrofon sadece benim sesimi veriyor arkadaki sesleri vermiyor

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
yok be mesela bir şerkı önericem atıyorum csde bastım mikrofona sadece ebenim ses gidiyor

discordda ise cihazınızın sesini paylaşacaksınız.

Ekran görüntüsü 2020-12-10 095117.png bir sesli sunucuya girip mikrofon ve kameranın üstünde böyle bir yer var ordan ekran diyip sol alttan cihazın sesini paylaş olur ona basınca arkada açılan youtube müziği falan gider

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
discordda ise cihazınızın sesini paylaşacaksınız.

Alıntıyı görüntüle bir sesli sunucuya girip mikrofon ve kameranın üstünde böyle bir yer var ordan ekran diyip sol alttan cihazın sesini paylaş olur ona basınca arkada açılan youtube müziği falan gider
eyvh bakayimde diğer platformlardada olur mu acaba

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,842
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Çıkış cihazını seçin yazıp açın ses cihazlarını yönet deyin streo karışımı devre dışı olacaktır onu aktif yapın. Varsayılan mikrofonu stero karışımı yapın. Discordan ise ayarlar>ses kısmından mikrofonu streo karışımı olarak seçin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
Çıkış cihazını seçin yazıp açın ses cihazlarını yönet deyin streo karışımı devre dışı olacaktır onu aktif yapın. Varsayılan mikrofonu stero karışımı yapın. Discordan ise ayarlar>ses kısmından mikrofonu streo karışımı olarak seçin.
:D pek anlamadım discordu çok kullanmıyorum zaten bana sadece csde lazım

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
:D pek anlamadım discordu çok kullanmıyorum zaten bana sadece csde lazım
Şu kısmı yapın yeter o zaman.
Çıkış cihazını seçin yazıp açın ses cihazlarını yönet deyin streo karışımı devre dışı olacaktır onu aktif yapın. Varsayılan mikrofonu stero karışımı yapın.

Top Bottom