Neler Yeni

Kullanan veya başka önerisi olan var mı ??

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Hayır, tuf laptoplarda ısınma sorunu yok. Hatta gayet iyiler. Şahsen kendim de kullanıyorum ve 4600H olan modeli max 90-95 derecelerde takılıyor. Ve bu değer laptop için gayet iyi bir değer.
Laptop için iyi mi? Benim ki ne ozaman laptop gösteren masaüstü mü :D CS:GO'da 70 derece.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Laptop için iyi mi? Benim ki ne ozaman laptop gösteren masaüstü mü :D CS:GO'da 70 derece.
CS:GO da işlemci %100 yük altında mı oluyor :D
Sok bakalım bi aida64 veya occt testine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca gaming laptoplardan bahsediyoruz. Tabi ki ısınacak. Oyun bilgisayarı sonuçta bu. Ofis bilgisayarı değil ya?

Asus TUF serisinde ısınma sorunu var.
Valla kendim kullanmasam inanıcam. Gaming laptoplarda %100 yük altında hangi işlemci 85-90 dereceleri bulmuyor acaba?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
CS:GO da işlemci %100 yük altında mı oluyor :D
Sok bakalım bi aida64 veya occt testine.

Ayrıca gaming laptoplardan bahsediyoruz. Tabi ki ısınacak. Oyun bilgisayarı sonuçta bu. Ofis bilgisayarı değil ya?

Valla kendim kullanmasam inanıcam. Gaming laptoplarda %100 yük altında hangi işlemci 85-90 dereceleri bulmuyor acaba?
Aga benimki iş laptopu oda olur bence sonuçta insanlar işten kaytaramaz mı :D

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
6:02 dakikadan sonra TUF A15 Modelindeki sorundan bahsediyor bir bakın isterseniz.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
6:02 dakikadan sonra TUF A15 Modelindeki sorundan bahsediyor bir bakın isterseniz.
SSD yanlış yerde demiş Abdullah abi. Evet denilen gerçekten mantıklı. Saçma bir yerde. Fakat SSD ısınmıyor ve sağlık durumu gerçekten mükemmel. Aynı laptopu kullandığım için bunu şöyle destekleyebilirim.
1601164531298.png

1850 saatte %1 sağlık düşüşü, ve ayrıca sıcaklık da çok iyi.

Ayrıca hava kanallarının bazıları kapalı, asus bunun daha iyi bir hava akışı gerçekleştirdiğini söylüyor. Bu konu hakkında net bir cevap veremeyeceğim fakat laptop, normal bir gaming laptopa göre gayet normal bir sıcaklık değerleri veriyor.

Kısacası laptop fiyatına göre bayağı performanslı. Kullanılan işlemci de zaten tekli çekirdekte 3600e yakın. Bence bilip bilmeden çok fazla laf atmayın.

Aga benimki iş laptopu oda olur bence sonuçta insanlar işten kaytaramaz mı :D
Kaytarabilir tabi ki. Fakat zaten bu laptoptaki performansı vermiyor. O laptop bu kadar ısınsa zaten sıkıntı olurdu. Gaming laptoplarda %100 yük altında 90 dereceler gayet normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,382
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom