Kullandığım bilgisayarın ekran kartını değiştirirsem ne olur

jeuq

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba şuan bilgisayarda rtx 4060 ekran kartı var bunu rx 6700 xt ile değiştirsem bilgisayarda ne değişir veya bilgisayar sıfırlanabilirmi?

Merhaba şuan bilgisayarda rtx 4060 ekran kartı var bunu rx 6700 xt ile değiştirsem bilgisayarda ne değişir veya bilgisayar sıfırlanabilirmi?
İşlemcin ve anakartının markası modeli ne?

İşlemcin ve anakartının markası modeli ne?
İşlemci ryzen 5 3600
Anakart MSI B450M-A PRO MAX
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Misal ekran kartını değiştirdikten sonra direk bilgisayarı açıp oyunlarına girebiliyormuyum yoksa ekstradan birsey yapmam gerekiyomu onu sordum

Eğer rx6700xt ile rtx 4060 ekran kartını takas edeceksiniz, rtx 4060'ın piyasası sarı sitede daha yüksek bunu değerlendirin. Takas etmeyip direkt satın alacaksanız aralarında aman aman bir fark yok diye biliyorum. Yine de siz bilirsiniz. Rx6700xt kullanıyorum. Birde monitör 2k değilse işlemci muhtemelen darboğaz yaptıracaktır.

Büyük ihtimalle işlemcin darboğaz yapar. Araştırdığımda göre ne az Ryzen 5 5600 veya 5600x öneriliyor. Onun altına önerilmiyor.

Büyük ihtimalle işlemcin darboğaz yapar. Araştırdığımda göre ne az Ryzen 5 5600 veya 5600x öneriliyor. Onun altına önerilmiyor.
Bi süre sonra ryzen 5 5600 alıcam
Benim sorduğum ekran kartını değiştirdikten sonra ekstra bisey yapıcakmıyım yoksa ekran kartını değiştirip direk bilgisayarda istediğimi yapabilirmiyim?

driverları silip amd ekran kartı için driver kurman gerekir onun haricinde ekstra bişey yok

• Beğen
Reaksiyonlar: jeuq
Bi süre sonra ryzen 5 5600 alıcam
Benim sorduğum ekran kartını değiştirdikten sonra ekstra bisey yapıcakmıyım yoksa ekran kartını değiştirip direk bilgisayarda istediğimi yapabilirmiyim?

Kendi sürücüsünü yükledikten sonra kullanmaya hazır olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: jeuq
Eğer rx6700xt ile rtx 4060 ekran kartını takas edeceksiniz, rtx 4060'ın piyasası sarı sitede daha yüksek bunu değerlendirin. Takas etmeyip direkt satın alacaksanız aralarında aman aman bir fark yok diye biliyorum. Yine de siz bilirsiniz. Rx6700xt kullanıyorum. Birde monitör 2k değilse işlemci muhtemelen darboğaz yaptıracaktır.
Takas edicem ama takas bulamazsam mecbur satıp rx 6700 xt alıcam sürekli oyun oynicagım için bunu yapıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,407
Son üye
Mernogz
Geri