İşlemcin ve anakartının markası modeli ne?Merhaba şuan bilgisayarda rtx 4060 ekran kartı var bunu rx 6700 xt ile değiştirsem bilgisayarda ne değişir veya bilgisayar sıfırlanabilirmi?
İşlemci ryzen 5 3600İşlemcin ve anakartının markası modeli ne?
Neyi?Rtx 4060'ın piyasası sarı sitede daha yüksek başabaş takas edecekseniz bunu değerlendirin. Aralarında aman aman bir fark yok diye biliyorum. Yine de siz bilirsiniz. Rx6700xt kullanıyorum
Bi süre sonra ryzen 5 5600 alıcamBüyük ihtimalle işlemcin darboğaz yapar. Araştırdığımda göre ne az Ryzen 5 5600 veya 5600x öneriliyor. Onun altına önerilmiyor.
Bi süre sonra ryzen 5 5600 alıcam
Benim sorduğum ekran kartını değiştirdikten sonra ekstra bisey yapıcakmıyım yoksa ekran kartını değiştirip direk bilgisayarda istediğimi yapabilirmiyim?
Takas edicem ama takas bulamazsam mecbur satıp rx 6700 xt alıcam sürekli oyun oynicagım için bunu yapıyorumEğer rx6700xt ile rtx 4060 ekran kartını takas edeceksiniz, rtx 4060'ın piyasası sarı sitede daha yüksek bunu değerlendirin. Takas etmeyip direkt satın alacaksanız aralarında aman aman bir fark yok diye biliyorum. Yine de siz bilirsiniz. Rx6700xt kullanıyorum. Birde monitör 2k değilse işlemci muhtemelen darboğaz yaptıracaktır.