Yardım Kullandığım Cihaz çok yavaş sebebi ne ola bilir

Reaksiyon skoru
0
Tüm Donanım Arşivi Üyelerine Selamlarımla..

Efendim Konuya direk giriş yapmak istiyorum kullanmış olduğum laptop özelliklerini aşağıda paylaşıp sizlerden neden bu kadar zorlandığı hakkın da bilgiler ve öneriler almak ümidi ile konuyu açmış olduğumu belirtmek istiyorum.
Ve hepsinden önce geçmiş bayramınızı kutlarım ve iyi forum diler yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...
Sorunlar !!!

1- Kesinlikle başlıca sorun aşırı derece yavaş olması ve buna ne yaptıysam çözüm bulamamış olmam.
2- Knight Online ve Cs 1.6 gibi oyunlarda bile oldukça donuk ve kendimce söylemem gerekirse gerekli olan performansı sunmaması
3- Tarayıcılar da gezinirken başka bir uygulama ve programı açmak için baya zaman kaybettirmesi yani oyunsa oyun sadece tarayıcı ise tarayıcı için çalışıyor..!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Resimler ve Özellikleri [Cihaz]!!

Ekler

• 1..png
    1..png
    263.7 KB · Hit: 39
  • 2.png
    2.png
    86.4 KB · Hit: 43
biraz daha açar bilir misin pek anlamadım modlanmış win nereden bula bilirim
Bazı kişiler Windows 10 ile biraz oynayarak gereksiz ve arka planda güç/ram tüketen uygulamaları devre dışı bırakıp kurulum dosyaları yayınlıyorlar. Güvenilir olanlardan bakabilirsin.

Veya Windows olması zorunlu değilse Lubuntu önerebilirim baya hafif bir Linux dağıtımı kendisi. İntel Atom ile onu kullanıyorum şuan.

İşlemci dile gelip bırakın lan beni dedi mi :D

Aslında GhostSpectre'nin 8.1 Potato Edition ISO'su var, o denenebilir. Güvenli değil falan diyorlar da amaaan güvenilir ne kaldı zaten.
İnanır mısın laptop rüyama girip evlat lütfen beni azat et ruhumu özgürleştir dedi :) uyandığım da temizledim yıkadım onu da kendimi de :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı kişiler Windows 10 ile biraz oynayarak gereksiz ve arka planda güç/ram tüketen uygulamaları devre dışı bırakıp kurulum dosyaları yayınlıyorlar. Güvenilir olanlardan bakabilirsin.

Veya Windows olması zorunlu değilse Lubuntu önerebilirim baya hafif bir Linux dağıtımı kendisi. İntel Atom ile onu kullanıyorum şuan.
peki bahsi geçen oyunları oynaya bilir miyim acaba ?

yanılmıyor isem ram giriş yeri var ekran kartı üzücü bir şekilde anakart ile bir :)
O cihazlarda ufacık bir anakart oluyor genelde, RAM işlemci falan hepsi anakarta lehimli oluyor hiçbir yükseltme yapılmıyor.

Ama yine de içini açabiliyorsanız içinin fotoğrafını atın ona göre yorum yapalım.

O cihazlarda ufacık bir anakart oluyor genelde, RAM işlemci falan hepsi anakarta lehimli oluyor hiçbir yükseltme yapılmıyor.

Ama yine de içini açabiliyorsanız içinin fotoğrafını atın ona göre yorum yapalım.
içini açtım ram giriş çıkış imkanı veriyor ama anakart üzerine ekran kartı dahili olarak işlem görüyor ve eniştemin laptop u şuan benim bilgisayarım olmadığı için bununla vakit öldürmeye çalışıyorum.

içini açtım ram giriş çıkış imkanı veriyor ama anakart üzerine ekran kartı dahili olarak işlem görüyor ve eniştemin laptop u şuan benim bilgisayarım olmadığı için bununla vakit öldürmeye çalışıyorum.
Bende bunun daha beteri vardı. Geçen sırf denemek için CS 1.6 girmiştim Win 7 kuruluyken 40FPS civarı veriyordu, senin laptop her türlü oynatır bence oyun baya hafif. Ama işletim sistemi orijinal Win 10 olmamalı, Win 10 kurunca ben 10FPS almıştım 😅

Bu arada GMA 3150 ekran kartı vardı benim cihazda. Şöyle diyim ekran kartının 720P video oynatma özelliği yok 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,967
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri