Hocam sana tahmini bir değer çıkartmıştır ama telefonu inceledikleri zaman 7k farka alabileceğinden emin misin?Dostlar selamlar halihazırda iphone 13 kullanıyorum iki buçuk yıldır. 75 pil sağlığı mevcut ve bu konudan çok muzdaribim.
Zorludan orjinal 3500e batarya takmayı düşünüyorum. Fakat hepsiburadan eskiyi götür yeniyi getir kampanyasından 7k farkla sıfırını alabiliyorum.
Batarya için zaten 3500 vericem. 3500 daha verip sıfır cihaz almak mantıklı mı sizlerce ?Emin olamadım dostlar.
Hocam sana tahmini bir değer çıkartmıştır ama telefonu inceledikleri zaman 7k farka alabileceğinden emin misin?
son yazdıgımı oku dostumHocam sana tahmini bir değer çıkartmıştır ama telefonu inceledikleri zaman 7k farka alabileceğinden emin misin?
Hayırlı olsun hocam ama ilginçmiş valla Bence mutlaka fark alacaklardır he almazlarsa da güle güle kullanın. Zamanında Samsung bana yedek telefon vermişti sonra geri istemeyi unutmuşlardı 1-2 ay bende kalmıştı ben gidip vermiştim bana o hikayeyi hatırlattı.sitede süreçle alakalı yazı bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
son yazdıgımı oku dostum
Yenilenmiş telefonda kastın, sıfır telefon yollayacaklarsa olur. Ama 2.el yenilenmiş telefon yollayacaklarsa tavsiye etmem.Dostlar selamlar halihazırda iphone 13 kullanıyorum iki buçuk yıldır. 75 pil sağlığı mevcut ve bu konudan çok muzdaribim.
Zorludan orjinal 3500e batarya takmayı düşünüyorum. Fakat hepsiburadan eskiyi götür yeniyi getir kampanyasından 7k farkla sıfırını alabiliyorum.
Batarya için zaten 3500 vericem. 3500 daha verip sıfır cihaz almak mantıklı mı sizlerce ?Emin olamadım dostlar.
nerede yenilenmiş yazıyor? adam değişimi yaptı bile, şu konuyu okumadan yorum yapmasan mı?Yenilenmiş telefonda kastın, sıfır telefon yollayacaklarsa olur. Ama 2.el yenilenmiş telefon yollayacaklarsa tavsiye etmem.
bence mantikli ama kampanya ile baska cihazda alinabilirDostlar selamlar halihazırda iphone 13 kullanıyorum iki buçuk yıldır. 75 pil sağlığı mevcut ve bu konudan çok muzdaribim.