Neler Yeni

Kullandığın IP adresi açık proxy olarak işaretlendi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
burak uslu
arkadaşlar bu sorunu alıyorum instagrama girerken kayıt olurken vs yardım edin lütfen nası yaparım bunu

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
arkadaşlar bu sorunu alıyorum instagrama girerken kayıt olurken vs yardım edin lütfen nası yaparım bunu
İnternetine reset at kapat aç olmazsa biraz bekle çünkü bazen böyle sorunkar çıkıyor. aynısını bynogame de yaşadım ekrana bi uyarı mesajı geliyo bi kaç saat sonra düzelmişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
burak uslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetine reset at kapat aç olmazsa biraz bekle çünkü bazen böyle sorunkar çıkıyor. aynısını bynogame de yaşadım ekrana bi uyarı mesajı geliyo bi kaç saat sonra düzelmişti
knk dün 3 kere reset attım bekledim fakat hala düzelmedi ya

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
1-Böyle ss ler atarken en azından özel bilgilerinizin üstünü karalayın.
2- Telefona göre anlatmam mümkün şuan için
Wi-fi kısmına girin>daha çok seçenek 3 nokta kısma tıklayın> gelişmiş bölümüne girin > Proxy yazacaktır ordan otomatik yapılandırma seçin. Daha sonra hata aldığınız bağlantıyı kopyalayıp yapıştırın. Onaylayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
burak uslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-Böyle ss ler atarken en azından özel bilgilerinizin üstünü karalayın.
2- Telefona göre anlatmam mümkün şuan için
Wi-fi kısmına girin>daha çok seçenek 3 nokta kısma tıklayın> gelişmiş bölümüne girin > Proxy yazacaktır ordan otomatik yapılandırma seçin. Daha sonra hata aldığınız bağlantıyı kopyalayıp yapıştırın. Onaylayın
öyle bi seçenek yok telefonumda proxy yazmıyor gelişmiş bölümünde ağları yönetin var wifi kontrol geçnişi var ag sertfikası var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,608
Üyeler
164,535
Son üye
ask4r
Top Bottom