evet laptop kullanıyorum işlemcim ise Intel Core i5-5200 CPU 2.20GHzSiri soruyor;
Laptop mu kullanıyorsunuz? İşlemciniz nedir?
Siri soruyor;evet laptop kullanıyorum işlemcim ise Intel Core i5-5200 CPU 2.20GHz
Siri soruyor;
Ekran kartınız paylaşımlı mı? Yoksa bir ekran kartı mevcut mu? Arama yerine dxdiag yazıp ekran yerine gelin. Ad: yanında yazan şeyi söyleyin.
Harici ekran kartı var belkide aktive etmemiş olabilirsin hala intel hd graphics kullanıyor olabilirsin
Harici ekran kartı var belkide aktive etmemiş olabilirsin hala intel hd graphics kullanıyor olabilirsin
Çalışmasını demiyorum knk aktif olarak hangisi çalışıyosa şu an bilgisayarında 2 tane grafik kartı vat biri işlemcinin içine gömülü diğeri harici harici olanı aktif et diyorum
zaten o tik kapalıMerhaba UmutGunes,
Windows+R kombinasyonu ile çalıştırı açınız, çıkan arama kutucuğuna ''Msconfig'' yazıp enterlayınız. Akabinde önyükleme bölümüne gelip gelişmiş seçeneklere tıklayınız. Ve bellek üst sınırı tikinin kapalı olduğundan emin olunuz. Eğer aktif ise inaktif hale getiriniz.
nasıl aktif edicemÇalışmasını demiyorum knk aktif olarak hangisi çalışıyosa şu an bilgisayarında 2 tane grafik kartı vat biri işlemcinin içine gömülü diğeri harici harici olanı aktif et diyorum
Masaüstünde sağ tık yap radeon ayarları tarzı bir şey yazacak ordan ona gir sonra oyun ekle oynadıklarını fps inanılmaz yükselecektir intel karta görezaten o tik kapalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl aktif edicem
fps sorun değil kullanılabilir ram sorunu nasıl düzelir onu soruyorumMasaüstünde sağ tık yap radeon ayarları tarzı bir şey yazacak ordan ona gir sonra oyun ekle oynadıklarını fps inanılmaz yükselecektir intel karta göre