Neler Yeni

Kullanılan ADSL portu TurkNet Yapa'ya taşınır mı?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Arkadaşlar taahhütümüz 1 ay sonra bitiyor. Düzenli olarak altyapı testi yaparken 60 metre ilerideki dolabın aktif olduğunu gördüm ve boş port yok uyarısı aldım, TurkNet'ten aynı sorgulamayı yaptım ve port olmadığı için hizmet veremiyoruz uyarısını aldım. Halihazırda ADSL portum var, bu portu TurkNet'e taşırken bir sıkıntı yaşar mıyım? (TurkNet Yapa'ya taşıyacağım, santral 180 metre mesafede.)

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Arkadaşlar taahhütümüz 1 ay sonra bitiyor. Düzenli olarak altyapı testi yaparken 60 metre ilerideki dolabın aktif olduğunu gördüm ve boş port yok uyarısı aldım, TurkNet'ten aynı sorgulamayı yaptım ve port olmadığı için hizmet veremiyoruz uyarısını aldım. Halihazırda ADSL portum var, bu portu TurkNet'e taşırken bir sıkıntı yaşar mıyım? (TurkNet Yapa'ya taşıyacağım, santral 180 metre mesafede.)
Saha dolabı türktelekomunmu?

KraileaS

80+
bende yapaya taşımak istiyorum bunun hakkında nereden bilgi edinebilirim santrale uzaklığım vs.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende yapaya taşımak istiyorum bunun hakkında nereden bilgi edinebilirim santrale uzaklığım vs.
Netspeed altyapı sorgulama sitesinden hangi saha dolabı veya santrale bağlıysanız uzaklığını gösterir.

KraileaS

80+
benim uzaklığım 1259 metre 1 sokak uzaktaki arakadaşımın uzaklığı 120 metre nasıl olabiliyor aklım almadı aramızda maksimum 200 metre vardır onun eviyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom