Neler Yeni

Kullanılmış bir Macbook Pro 2020 Maliyeti ne kadar olmalıdır?

oden007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oden kozuki
İşten ayrılıyorum ve işyerim Macbook Pro 2020'mi satın almak isteyip istemediğimi sordu. Bu, 2021'de aldığım ve son 2 yıldır kullandığım yeni bir dizüstü bilgisayardı. Satın almam için bana 1.115,50 Kanada Doları (kabaca 825 ABD Doları) fiyat verdiler. Bunlar özellikler:

MacBook Pro (13 inç, 2020, Dört Thunderbolt 3 bağlantı noktası)
İşlemci: 2 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i5
Bellek: 16 GB 3733 MHz LPDDR4X
Grafik: Intel Iris Plus Grafik 1536 MB

Bu fiyatın makul mü yoksa aşırı mı olduğunu gerçekten bilmiyorum, bu yüzden birisinin bu tür bir dizüstü bilgisayarın bu miktara değip değmediğini bana bildirmesini umuyorum. Pilin harika olmadığını fark ettim, bu yüzden parayı mevcut macbook'uma mı harcamalıyım yoksa daha yeni bir dizüstü bilgisayara mı yatırmalıyım emin değilim. Bu dizüstü bilgisayarı gelecekte photoshop ve indesign gibi Adobe programları için kullanacağım, bu nedenle bu özelliklerin benim için anlamlı olup olmadığını her zaman tartıyorum, Herhangi bir tavsiye için minnettarım.

Teşekkür ederim!

şahin doğan

80+ Platinum
yurtdışında isen Fiyat normal. Memnunsan al.

oden007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oden kozuki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşten ayrılıyorum ve işyerim Macbook Pro 2020'mi satın almak isteyip istemediğimi sordu. Bu, 2021'de aldığım ve son 2 yıldır kullandığım yeni bir dizüstü bilgisayardı. Satın almam için bana 1.115,50 Kanada Doları (kabaca 825 ABD Doları) fiyat verdiler. Bunlar özellikler:

MacBook Pro (13 inç, 2020, Dört Thunderbolt 3 bağlantı noktası)
İşlemci: 2 GHz Dört Çekirdekli Intel Core i5
Bellek: 16 GB 3733 MHz LPDDR4X
Grafik: Intel Iris Plus Grafik 1536 MB

Bu fiyatın makul mü yoksa aşırı mı olduğunu gerçekten bilmiyorum, bu yüzden birisinin bu tür bir dizüstü bilgisayarın bu miktara değip değmediğini bana bildirmesini umuyorum https://showbox.bio/. Pilin harika olmadığını fark ettim, bu yüzden parayı mevcut macbook'uma mı harcamalıyım yoksa daha yeni bir dizüstü bilgisayara mı yatırmalıyım emin değilim. Bu dizüstü bilgisayarı gelecekte photoshop ve indesign gibi Adobe programları için kullanacağım, bu nedenle bu özelliklerin benim için anlamlı olup olmadığını her zaman tartıyorum, Herhangi bir tavsiye için minnettarım.

Teşekkür ederim!
I got this,..

Top Bottom