Yardım Kullanım için klavye tavsiyesi

Lyu5

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
600
Bütçe 600'e kadar çıkabilirim ama daha azı olursa iyi olur, aranan şeyler:
-Kodlama için kullanacağımdan mekaniğe yakın tuş hissi
-Çok sesli olmaması (yurttakiler ve şu online dönemde evdekiler erken yattığından rahatsız olabileceğinden dolayı)
-Mümkünse, bastığım tuşta ışıklanma (bu olursa güzel olur olmazsa sorun olmaz)
-Numlock tarafındaki sayı tuşları olmayan mini klavye

Brown ve yellow genel olarak daha sessizlerdir. Gamepower önermiyorum ama nays ile fiyatı 400 civarlarına geliyor alınabilir bu paraya. Ek olarak onun yerine attığım amazondakini de alsanız iyidir hatta daha iyi olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lyu5

Brown ve yellow genel olarak daha sessizlerdir. Gamepower önermiyorum ama nays ile fiyatı 400 civarlarına geliyor alınabilir bu paraya. Ek olarak onun yerine attığım amazondakini de alsanız iyidir hatta daha iyi olacaktır.
Önerin için teşekkür ederim. Amazondaki ürünün yorumları fena değil ama markası pek duyulmadık olduğundan herhangi bir sorun yaşama ihtimalim var mı(fiyatı yüksek olduğundan cesaret edemedim pek :D), daha önce deneyiminiz oldu mu bu klavyede?
Birde amazondaki klavyede bir sürü ışık modu varmış, ama ürün bilgilerinde kesin olarak göremediğimden ve youtube inceleme videosu bulamadığımdan tam emin olamadım. Tuşa basınca bölgesel ışık yanma modu var mı, bir bilginiz var mı bu konuda?

Önerin için teşekkür ederim. Amazondaki ürünün yorumları fena değil ama markası pek duyulmadık olduğundan herhangi bir sorun yaşama ihtimalim var mı(fiyatı yüksek olduğundan cesaret edemedim pek :D), daha önce deneyiminiz oldu mu bu klavyede?
Birde amazondaki klavyede bir sürü ışık modu varmış, ama ürün bilgilerinde kesin olarak göremediğimden ve youtube inceleme videosu bulamadığımdan tam emin olamadım. Tuşa basınca bölgesel ışık yanma modu var mı, bir bilginiz var mı bu konuda?
Yasamazsınız sorun bu tür klavyeler çok revaçta bu aralar. Ayrıca istediğiniz mod mevcut

• Beğen
Bir sorum daha olucaktı, bu klavye sonradan custom klavye yapmak için tuşları değiştirilerek kullanılabilir mi bir bilginiz var mı?
Kullanılır bunların ana alınma sebebi o zaten

• Beğen
Geri