HangisiŞuan gaming gecesinde bir tane ürün var ama incelemesini bulamadım nasıl bir klavyedir sıkıntı yaşatır mı.
https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-flare-ii-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-60621/ Şuan indirimde bu switch hakkında bilgisi olan biri yok mu bir zahmet baksın çok hissiyatlı olmasına gerek yok ve ses de fazla olmamalı fikri bu klavyelerde bilgili biri yok sanırım buradaHangisi
Aynı switchleri kullanıyorum. Hissiyatı güzel. Sesi blue switch gibi değil. Lakin bana kalırsa o klavyeye o fiyatlar verilmezhttps://www.incehesap.com/asus-rog-strix-flare-ii-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-60621/ Şuan indirimde bu switch hakkında bilgisi olan biri yok mu bir zahmet baksın çok hissiyatlı olmasına gerek yok ve ses de fazla olmamalı fikri bu klavyelerde bilgili biri yok sanırım burada
Dikkat ediyorum herkes önerilen şeyleri öneriyor ama kimse doğru düzgün açıklama yapmıyor neden böyle neden bunu seçtin. Mesela kaç kere Switch hakkında soru soruyorum hangisi daha iyi hangisi daha az sesli, hissiyat olarak çok hassas olmasa da olur yeter ki bir kaç tuşa bastığımda bassın hepsi . Şuan kullandığımda bir kaç tuşa aynı anda basınca sıkıntı çıkarabiliyor mekanik olsun mu yoksa mekanikten daha iyisi varmı istediğiklerime göre yani.Aynı switchleri kullanıyorum. Hissiyatı güzel. Sesi blue switch gibi değil. Lakin bana kalırsa o klavyeye o fiyatlar verilmez
Valla ben artık rog ürünlerinden uzak kalacağım şansıma 2 urun aldım 2si de sıkıntılı cıkmıstıhttps://www.incehesap.com/asus-rog-strix-flare-ii-mekanik-kablolu-gaming-klavye-fiyati-60621/ Şuan indirimde bu switch hakkında bilgisi olan biri yok mu bir zahmet baksın çok hissiyatlı olmasına gerek yok ve ses de fazla olmamalı fikri bu klavyelerde bilgili biri yok sanırım burada
Bende bu ayı bekliyorum yoksa bende onu alacağımXPG summoner alacağım bu gidişle bende herkesin önerdiği şu klavyeyi alıp geçicem en sonunda
Silver çok yumuşak diyorlardıAlıp geçsek mi ne yapsak biraz özelliklerine bakmak lazım ses gürültü hassasiyet umarım çok fazla değildir gibi şeyler . Silvermi yoksa Redmi ayrıca
O yüzden Red diyorum ya aman yumuşak olmasın red sertse red olsun yumuşak klavyeler sakat yazı yazarken sorun oluyor.Silver çok yumuşak diyorlardı
Bu klavye istediğim hiç bir özelliği kapsamıyor benlik değil iade olayına bak ''Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez.'' ürünü açmadan kullanmadan kalitesini nasıl bilecek bu insanlar .Darmoshark K8 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Al geç bunu. Stilseries, summoner falan boşver. asıl klavye bunlar. Darmoshark Top75 modeli var. Klavye kusursuz. Sessiz ve basımı çok güzel tangur tungur ses çıkaran klavyelerden değil. Youtubeden sesine bakabilirsin
Ben önerimi yaptım arastirip ogrenmek sana kalmış artıkO yüzden Red diyorum ya aman yumuşak olmasın red sertse red olsun yumuşak klavyeler sakat yazı yazarken sorun oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu klavye istediğim hiç bir özelliği kapsamıyor benlik değil iade olayına bak ''Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez.'' ürünü açmadan kullanmadan kalitesini nasıl bilecek bu insanlar .