Neler Yeni

1500 - 3000 TL Arası Mekanik Klavye Önerisi

PunkiesT

80+ Bronze

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

PunkiesT

80+ Bronze

oliveforge99

80+ Silver

PunkiesT

80+ Bronze
Aynı switchleri kullanıyorum. Hissiyatı güzel. Sesi blue switch gibi değil. Lakin bana kalırsa o klavyeye o fiyatlar verilmez
Dikkat ediyorum herkes önerilen şeyleri öneriyor ama kimse doğru düzgün açıklama yapmıyor neden böyle neden bunu seçtin. Mesela kaç kere Switch hakkında soru soruyorum hangisi daha iyi hangisi daha az sesli, hissiyat olarak çok hassas olmasa da olur yeter ki bir kaç tuşa bastığımda bassın hepsi . Şuan kullandığımda bir kaç tuşa aynı anda basınca sıkıntı çıkarabiliyor mekanik olsun mu yoksa mekanikten daha iyisi varmı istediğiklerime göre yani.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

PunkiesT

80+ Bronze
Valla ben artık rog ürünlerinden uzak kalacağım şansıma 2 urun aldım 2si de sıkıntılı cıkmıstı
XPG summoner alacağım bu gidişle bende herkesin önerdiği şu klavyeyi alıp geçicem en sonunda :D

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

PunkiesT

80+ Bronze
Bende bu ayı bekliyorum yoksa bende onu alacağım
Alıp geçsek mi ne yapsak biraz özelliklerine bakmak lazım ses gürültü hassasiyet umarım çok fazla değildir gibi şeyler . Silvermi yoksa Redmi ayrıca :D

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun

Al geç bunu. Stilseries, summoner falan boşver. asıl klavye bunlar. Darmoshark Top75 modeli var. Klavye kusursuz. Sessiz ve basımı çok güzel tangur tungur ses çıkaran klavyelerden değil. Youtubeden sesine bakabilirsin

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Alıp geçsek mi ne yapsak biraz özelliklerine bakmak lazım ses gürültü hassasiyet umarım çok fazla değildir gibi şeyler . Silvermi yoksa Redmi ayrıca :D
Silver çok yumuşak diyorlardı

PunkiesT

80+ Bronze
Silver çok yumuşak diyorlardı
O yüzden Red diyorum ya aman yumuşak olmasın red sertse red olsun yumuşak klavyeler sakat yazı yazarken sorun oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al geç bunu. Stilseries, summoner falan boşver. asıl klavye bunlar. Darmoshark Top75 modeli var. Klavye kusursuz. Sessiz ve basımı çok güzel tangur tungur ses çıkaran klavyelerden değil. Youtubeden sesine bakabilirsin
Bu klavye istediğim hiç bir özelliği kapsamıyor benlik değil iade olayına bak ''Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez.'' ürünü açmadan kullanmadan kalitesini nasıl bilecek bu insanlar .

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Emre Altun
O yüzden Red diyorum ya aman yumuşak olmasın red sertse red olsun yumuşak klavyeler sakat yazı yazarken sorun oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu klavye istediğim hiç bir özelliği kapsamıyor benlik değil iade olayına bak ''Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez.'' ürünü açmadan kullanmadan kalitesini nasıl bilecek bu insanlar .
Ben önerimi yaptım arastirip ogrenmek sana kalmış artık 🙂

Top Bottom