❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

botla aldığını düşün adamın yüzlerce Allah bereket versin ya zor tabii ki de ülkede fırsatçı çok her şey olabilir
bota alınmaz hocam bu. herkes 1 tane alabiliyor. adam tespit edilirse hiçbir ürünü yollanmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

site sahipleri ayak yapıyordur max

bota alınmaz hocam bu. herkes 1 tane alabiliyor. adam tespit edilirse hiçbir ürünü yollanmaz.

site sahipleri ayak yapıyordur max
2 dk da nasıl tükendi el altından mı satıyorlar mubarek zaten site çöküyor mouse stok yenilendi mi :D

olum kac dk dır beklıyorum sayfa anında yenılenıyor ama ürün tükendi diyor

Bayram tatilindeyim, evde değilim. Mobil verinin dandik internetiyle bile alabildim, vakit girdiği gibi F5 atarsanız gayet rahat ulaşıyorsunuz ödeme kısmına. Zaten Masterpass kayıtlarından kart bilgisini de direkt çekiyor, bir daha girmeye uğraşmıyorsunuz.

diğer ürünlerde bir gariplik var herhalde botla çekildi bazıları ürünlerin stokları eski haline döndü iptale düştü herhalde tespit edilenler

Bayram tatilindeyim, evde değilim. Mobil verinin dandik internetiyle bile alabildim, vakit girdiği gibi F5 atarsanız gayet rahat ulaşıyorsunuz ödeme kısmına. Zaten Masterpass kayıtlarından kart bilgisini de direkt çekiyor, bir daha girmeye uğraşmıyorsunuz.
yok hocam bir türlü olmadı adres kısmında tıkandı orayı geçtik ödemede tıkandı tıkana tıkana gidiyor

botla aldığını düşün adamın yüzlerce Allah bereket versin ya zor tabii ki de ülkede fırsatçı çok her şey olabilir
Hocam bot diye bişey yapılamaz bu tarz tek alım hakkı sağlayan sitelerde kolpa o

Arkadaşlar sepete şuan eklesek zamanı geldiğinde sepette yenilesek sayfayı düşer mi bilgisi olan var mı acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,741
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri