Neler Yeni

"Kurcalamaya karşı koruma" modunu açamıyorum. ACİL

KANDOOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Kandemir
Bilgisayarda önceden dControl (Defender control) uygulamasını kullandım ve bilgisayarım büyük ihtimalle hacklendi. Win 11 e geçtim valorant için secure bootu açacaktım fakat bios hiçbir şekilde User moda geçmiyor. Hep setup modunda kalıyor. Bilgisayarımda da windows defender açık olsa bile gerçek zamanlı koruma vs. oralarda da "kuruluşunuz tarafından yönetilir." yazıyor bir cmd komutuyla diğerlerini açabiliyorum fakat "kurcalamaya karşı koruma" ayarına kesinlikle müdahale edemiyorum. REG DELETE "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender" /v DisableAntiSpyware böyle şeyleri de denedim fakat hiçbir şey değişmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Ekran görüntüsü 2024-09-08 014929.png

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Ertuğrul Bolat
kendi hesabına yönetici yani administrator yetkisi vermelisin google da araştır olmazsa hesabı administrator kullanıcı olarak açmalısın

KANDOOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Kandemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi hesabına yönetici yani administrator yetkisi vermelisin google da araştır olmazsa hesabı administrator kullanıcı olarak açmalısın
işte onu nasıl yapacağımı bilmiyorum. googleda biosu setup moddan user moda alma yazıyorum sürekli secure boot şeyi çıkıyor kimse user moda almayı göstermemiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi hesabım hesaplar kısmında yönetici bu arada.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Defender kullanan mı varmış. Format attıktan sonra ilk yaptığım şey bütün korumaları kaldırmak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,364
Üyeler
158,996
Son üye
asaprocky
Top Bottom