Neler Yeni

Yardım Kurgu İçin En iyi Laptop'u arıyorum. Bütçe 25-30k civarı. Kafam çook karışık

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aralarında Lenavo mantıklı olur
Bakıyorum hocam, kafam karışıyor baktıkça ama yapacak bir şey yok. Msi Pulse ile özellikleri benziyor mesela Lenovo'nun ama yalnızca nesil farkı var sanırım. Lenovo'nun attığım modeli 11. Nesil, Msi 12. Nesil.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Bakıyorum hocam, kafam karışıyor baktıkça ama yapacak bir şey yok. Msi Pulse ile özellikleri benziyor mesela Lenovo'nun ama yalnızca nesil farkı var sanırım. Lenovo'nun attığım modeli 11. Nesil, Msi 12. Nesil.
MSI alınabilir hocam

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad

Senyor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Arda Ayan
Ben msi stealth seçerdim her türlü kalite pc. Lenovo olabilir ama tavsiye etmem. Kuzenimle aynı zamanda laptop aldik o lenovo aldi 3-4 ay sonra sorun çıktı ve 3 ay garantiden kaldı düzeltildi ama 3 ay hicbirsey yapamadılar bos zaman kaybı oldu. Biliyorum bu her pc de olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert
Ben msi stealth seçerdim her türlü kalite pc. Lenovo olabilir ama tavsiye etmem. Kuzenimle aynı zamanda laptop aldik o lenovo aldi 3-4 ay sonra sorun çıktı ve 3 ay garantiden kaldı düzeltildi ama 3 ay hicbirsey yapamadılar bos zaman kaybı oldu. Biliyorum bu her pc de olabilir.
Şuan bendeki bilgisayar Lenovo'nun çok eski bir modeli ve cok fazla sorun çıkarmadı bana. O yüzden evet gerçekten şans işi bu sanırım.

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
şuana kadar 2 lenovo laptop oldu ailemde
hiç sorun çıkarmadılar daha bana

Top Bottom