Yardım Kurgu İçin En iyi Laptop'u arıyorum. Bütçe 25-30k civarı. Kafam çook karışık

hocam bu ürünüde tavsiye ederim pek güvenmiyorlar fakat bence ürünleri gayet kaliteli gamegarajın sizde tercih edebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaldı ki siz sürekli render alacaksınız sizin için işlemcinin ekran kartının önemli olduğu kadar ramde önemli 16 ram tavsiye etmem 3070 16gb ram alana kadar 3060 32gb ram alın daha mantıklı

hocam bu ürünüde tavsiye ederim pek güvenmiyorlar fakat bence ürünleri gayet kaliteli gamegarajın sizde tercih edebilirsiniz

kaldı ki siz sürekli render alacaksınız sizin için işlemcinin ekran kartının önemli olduğu kadar ramde önemli 16 ram tavsiye etmem 3070 16gb ram alana kadar 3060 32gb ram alın daha mantıklı
3060'ı 3070 yapamazsın ama 16 GB Rami 32 GB Ram yaparsın. Birde bu fiyata FHD panel almazdım açıkcası.

bu arada @DerratiX knk sen önerdiğin için demedim yanlış anlama kendi fikrimi söyledim

hocam sizin önerdiğiniz 2k imiş fakat ben yanına ek monitör alınması taraftarıyım

@Jokerperest yapıştır hocam süper fiyat

istediğin gibi yükseltirsin rami falan monitöre de bütçe kalır

Son düzenleme:
bu arada @DerratiX knk sen önerdiğin için demedim yanlış anlama kendi fikrimi söyledim

hocam sizin önerdiğiniz 2k imiş fakat ben yanına ek monitör alınması taraftarıyım

@Jokerperest yapıştır hocam süper fiyat

istediğin gibi yükseltirsin rami falan monitöre de bütçe kalır
Emin miyiz hocam sanırım gerçekten fiyat biraz fazla düşük konulmuş kaçırmamam gerekiyor

Emin miyiz hocam sanırım gerçekten fiyat biraz fazla düşük konulmuş kaçırmamam gerekiyor
bence bu ürünü kesimlikle kaçırma sen ekstra ssd ram monitör alacak paran da olur üstüne istediğin gibi ekleme yapabilirsin

satıcı da teknosa herhangi bir problem yaşamazsınız

evet hocam aynı ürün

memnun kalırsınız umarım hocam

ama dediğim gibi ram ve monitör alın yanına tavsiyemdir
Ram vs SSD kesin alacağım, monitör için düşünüyorum henüz. Teşekkürler.

Macbook olurmu?
Lenovo Legion 5 Pro aldım hocam, eğer iptal olmazsa şimdilik yeni bilgisayar modeli aramıyorum 😄

Ram vs SSD kesin alacağım, monitör için düşünüyorum henüz. Teşekkürler.

Lenovo Legion 5 Pro aldım hocam, eğer iptal olmazsa şimdilik yeni bilgisayar modeli aramıyorum 😄
ho hocam güle güle kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,459
Üyeler
185,101
Son üye
creatine
Geri