Aybars Han
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,586
- İsim
- İsmi ismi.
Beyler valla en başından beri biliyordum Kurtlar Vadisi'nin bir kalitesi olacağını ama bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Değinmek istediğim bir kaç şey var, 1: dizi çok zinanın yapıldığı ailecek hiç izlenemeyecek ve çok mafyatik bir dizi gibi anlatılırdı hep bize ama özellikle ilk bölümlerinde durum hiç böyle değil. Hatta Elif Ömer Baba sahneleri bildiğiniz Gönül Dağı Ciritçi Abdullah sahneleri :dd Ama dizinin suçu olmadığını düşünsem de pek olgun olmayan yaşta insanlar da kötü etki yaptığı ve kekoluk kültürüne etkisi olduğu da bir gerçektir. Tabii izleten ailelerinin suçu ama izleiyp asacam kesecem diyen az değil ama dediğim gibi dizinin suçu olduğunu düşünmüyorum. Bir de dizi o dönem ki olaylar hakkında konular işliyormuş, mafyaların cinayetleri vs. Polat Alemdar Abdullah Çatlı olayı doğru mu bilmiyorum ama işlenen konunun gerçekle bir noktada doğru orantılı gittiği kesin. Bu arada bölümler ortalama 1 saat bu Kurtlar Vadisi'nin bir özelliği değil ama dönemin dizilerinden olduğu için bir güzelliği. 3 saat ve yarım saati bakışma olan günümüz dizilerinden sonra ilaç gibi geliyor. Ha bir de kiminiz + kiminiz - der bu yüzden çoğu sahnede duygular aşırı yoğun yaşanmıyor. Ama genel olarak çok başarılı. Fikirlerimi anlatmak istedim teşekkürler.