Neler Yeni

Kurtlar Vadisi Pala JİTEM sahnesi

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
bu sahnede mayınları arıyolardı ve oradaki adam düşmanlarıımız aramızı açıyordu demişti .
o cümlenin anlamı ney yani orada ne demek istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Pala Babayiğit

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o sahnede PALA mayınları soruyordu ve adam Ağam düşmanlar aramızı açıyor diyordu o cümlenin anlamını merak ediyorum yani o cümlede ne demek istiyor onu merak ediyorum
Hocam siz ne demek istiyorsunuz

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
o sahnede PALA mayınları soruyordu ve adam Ağam düşmanlar aramızı açıyor diyordu o cümlenin anlamını merak ediyorum yani o cümlede ne demek istiyor onu merak ediyorum
@Pala Babayiğit bilir belki (bana kalırsa mayınlar önemli değil düşmanlar aramızı aciyor uzaklaşıyorlsr anlamında olabilir

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Pala bilgim kadarıyla Cem Erseveri canlandırıyor orada. Onunla ilgili bir şey olabilir. Cem Erseveri araştırmak lazım onun için.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Köyün eşşeği duydu siz duymadınız lan

Pala bilgim kadarıyla Cem Erseveri canlandırıyor orada. Onunla ilgili bir şey olabilir. Cem Erseveri araştırmak lazım onun için.
Ben hem tarık ümiti hem Ahmet cem erseveri canlandırıyorum.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
cem erseverden bazı yerlerde canlandırıyor . A.C.E. yi gladio filminde direk o olarak canlandırdılar
Genel olarak ölümü saçı bıyığı gibi şeyleri ölümü bile tarık ümit ile aynı tarık ümit de öldürülüp betona gömüldüğü söyleniyor palada aynı şeklide öldü

@Pala Babayiğit bilir belki (bana kalırsa mayınlar önemli değil düşmanlar aramızı aciyor uzaklaşıyorlsr anlamında olabilir
o adamın söylediği cümlenin anlamaı orada ne deke istiyor ben onu anlamaya açlışıyom bro

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
cem erseverden bazı yerlerde canlandırıyor . A.C.E. yi gladio filminde direk o olarak canlandırdılar
Genel olarak ölümü saçı bıyığı gibi şeyleri ölümü bile tarık ümit ile aynı tarık ümit de öldürülüp betona gömüldüğü söyleniyor palada aynı şeklide öldü

o adamın söylediği cümlenin anlamaı orada ne deke istiyor ben onu anlamaya açlışıyom bro
Çok ilginç

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
bu yüzden Kurtlar Vadisi ilk 97 bölüm direk her şeyi canlandırdığı için benim gözümden dünyaanın dizi sıralamsaında konu bakımından en iyisidir
Adamlar masonları anlatacak kadar güveniyolar
Hatta öyle bir yapımdır ki MİT e açıklama yaptıracak kadar gerçekleri anlatıyolar

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hatta öyle bir yapımdır ki MİT e açıklama yaptıracak kadar iyi bir dizidir
Eskiden iyi izlerdik hocam ailece oturup

Kurtlar vadisi izlemeye misafirliğe gittiğimizi bilirim

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Ama ben hala soruma cevap bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,689
Üyeler
165,407
Son üye
parody