Neler Yeni

Kuru Öksürüğü ne Keser?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Zencefil+zeytinyağı+limon+nane+kahve+Kekik karıştır 200ml su bardağına köy tekle yarına turp gibi olursun.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Siyah turbun üstünü kapak gibi kesin (atmayın üstüne kapatacaksınız) bir kaseye koyun içini oyup (çok fazla deşmeden) içerisine bal koyun ve bir gece ayazda bekletin. (buz dolabı değil balkon cam kenarı vs. ) ertesi sabahtan itibaren sulanıp kaseye bıraktığı suyu bardağa alıp için. Tekrar bal ekleyerek aynı sistemle devam edin. Kokusu kötü ancak etkili.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde şu çam kozalağı olayı oldukça etkili. Yeşil karton bir kutu içerisinde kavanoz satılıyor. Hatta çocuk versiyonunu çocuklarım için kullanıyorum.

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
tam aradıgım konu, öksürük burun akıntısı ve varsa bu ara salgın sanırım banada bulaştı işe gidemedım yatıp terlemek ile meşgülüm.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
bu arada eskiden çoğu hastalıkta uygulanan bir taktik varmış sırtı falan yağlıyorlar o işe yarıyor mu
Sanmam ben ilaç içtim sadece bide zencefilli naneli limonlu bişey yukarıdaki şeylerde Multi yapmayın olursunüz Awksmwkwnwkw

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
Siyah turbun üstünü kapak gibi kesin (atmayın üstüne kapatacaksınız) bir kaseye koyun içini oyup (çok fazla deşmeden) içerisine bal koyun ve bir gece ayazda bekletin. (buz dolabı değil balkon cam kenarı vs. ) ertesi sabahtan itibaren sulanıp kaseye bıraktığı suyu bardağa alıp için. Tekrar bal ekleyerek aynı sistemle devam edin. Kokusu kötü ancak etkili.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde şu çam kozalağı olayı oldukça etkili. Yeşil karton bir kutu içerisinde kavanoz satılıyor. Hatta çocuk versiyonunu çocuklarım için kullanıyorum.
Rahmetli Babaannem yapardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can
bu arada eskiden çoğu hastalıkta uygulanan bir taktik varmış sırtı falan yağlıyorlar o işe yarıyor mu
Masajdır o herhalde hiç duymadım. Erkeklerde karın ağrısında sırta masaj yapılır kadınlarda karına. Sadece bunu biliyorum :D

Top Bottom