Neler Yeni

Kuru ve yıpranmış saçlar için şampuan önerisi

Saçlarım kalın telli, kuru ve yıpranmış bir şekilde.
Şampuan öneriniz var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

up

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Şampuanı bilmem de saç köpüğü önerebilirim hocam kullanırsanız eğer ?

Saintes Maries

80+ Bronze
Saçın aynı benimkinin yapısında. SLS ve SLES içermeyen şampuanlar saçına iyi gelir. Jhonsons bebek şampuanı kullanıyorum. Saçını kuru yapan şey kafa derinde hiç yağ olmaması. Kafa derisinde yağın fazla olması nasıl zararlıysa hiç yağ olmaması da bir o kadar zararlı. Dolayısıyla kafa derindeki yağın hepsini emip atacak, saçını kurutacak olan SLS ve SLES maddelerini içeren şampuanlardan kaçınmalısın.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçın aynı benimkinin yapısında. SLS ve SLES içermeyen şampuanlar saçına iyi gelir. Jhonsons bebek şampuanı kullanıyorum. Saçını kuru yapan şey kafa derinde hiç yağ olmaması. Kafa derisinde yağın fazla olması nasıl zararlıysa hiç yağ olmaması da bir o kadar zararlı. Dolayısıyla kafa derindeki yağın hepsini emip atacak, saçını kurutacak olan SLS ve SLES maddelerini içeren şampuanlardan kaçınmalısın.
Hocam SLS dediğiniz Sodium Laureth Sulfate midir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de önerdiğiniz şampuanları yazar mısınız

Saintes Maries

80+ Bronze
Hocam SLS dediğiniz Sodium Laureth Sulfate midir ?
Screenshot_6.png

Bir de önerdiğiniz şampuanları yazar mısınız
Üstteki mesajımda bahsettiğim gibi uzun süredir Jhonsons bebek şampuanı kullanıyorum. Ancak, içerisinde SLS ve SLES olmadığından dolayı diğer şampuanlar gibi çok fazla köpürmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,134
Üyeler
161,665
Son üye
tatke
Top Bottom