Neler Yeni

Kuryenin SMS atması normal mi?

Zepett8

80+ Bronze
Dün Papara kartım dağıtıma çıkmıştı ve o gün gece 12’de birisi kendi numarasından bana kendinin kurye olduğunu papara kartı teslim etmek için geleceğini kimliği hazır etmemi istedi. Aynı zamanda bana adresimi atarak burası değil mi yazdı. Yüksek ihtimalle normal kurye ama yinede sormak istedim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,020
İsim
Mert Can Ergün
Dün Papara kartım dağıtıma çıkmıştı ve o gün gece 12’de birisi kendi numarasından bana kendinin kurye olduğunu papara kartı teslim etmek için geleceğini kimliği hazır etmemi istedi. Aynı zamanda bana adresimi atarak burası değil mi yazdı. Yüksek ihtimalle normal kurye ama yinede sormak istedim.
Agt kuryesi mi

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bana AGT getirmişti ve aramıştı. Baya amcammış gibi konuştu adam. "Kardeşim aşağıdaki pide salonunda pide yiyom da gel kartını vereyim çıksın aradan." dedi

DarkQuell

80+
benide saat 9 aramıştı sonra senin kart değilmiş yarın getiririm dedi gitti

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bana AGT getirmişti ve aramıştı. Baya amcammış gibi konuştu adam. "Kardeşim aşağıdaki pide salonunda pide yiyom da gel kartını vereyim çıksın aradan." dedi
Benim de aynı firma iddia bayisindeyim gel al dedi ordan aldım

Zepett8

80+ Bronze
Kart geldi.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
Papara kargo kuryeleri sapik çikmis iyiki zamaninda almişim