Neler Yeni

Kurye'ye şarjı uzun gidecek telefon önerisi

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Rick Baba
Arkadaşlar selam;

Kurye olarak çalışıyorum, uzun süre çalışıyorum ve sürekli 2-3 tane powerbank taşımaktan yoruldum. Çalıştığım süre boyunca konum ve navigasyon sürekli açık oluyor.

Bana şarjı uzun gidecek, diğer özellikleride iyi olan bir telefon önerebilir misiniz? Bütçe sıkıntım veya sınırım yok. Benim için en iyisi 10klık bir telefonsada alırım 40klıksada alırım.

İyi forumlar ^^

TR de satılıyor mu bilmiyorum ama CAT var inşaatçı madenci telefonu hem dayanıklı hem bataryası 1 hafta gittiğini söyleyenler var

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Barış Okçu

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hocam teşekkürler, ama artık mümkünse hiç taşımak istemiyom :D. Ama s23'ü bir kenara yazdım.

Hocam şimdi baktım ama garip bir şekilde her yerde samsung a34 öneriyorlar. Sanırım s23 ve a34 için araştırma yapacağım.
S23 bataryasına uzun gidiyor demezdim. 15Wh bataryası var. Tam yükte 3-4W tüketiyor. 4-5 saat gidiyor. Ama hani tüketim olarak bahsediyorum. Hiç bir telefon sizin günlük tüketiminizi çıkaramaz.

Ortalama 5W tüketir gps ve uygulamalar açıkken. E ekran da full.

Öyle olunca sizin en az 50Wh bataryayı ihtiyacınız var 10 saat gitmesi için. 50Wh bataryalı telefon da yok anca powerbank.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Tamamdır;

Önerileri dikkate aldım. Bir arkadaşım samsung a serisi telefonlar batarya ile öne çıkıyor demişti.
Samsung A34 için ne diyorsunuz bunu ben önermiş gibi oldum ama şöyle bir TEST buldum. En azından kullanan birisini bulamasamda test bulmuş oldum.
A34 F/P kralı şu an. O fiyata alabileceğiniz en iyi telefon. Ama bataryası hemen hemen aynıdır diğer modellerle diye düşünüyorum.

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Celal Smyrna
Arkadaşlar selam;

Kurye olarak çalışıyorum, uzun süre çalışıyorum ve sürekli 2-3 tane powerbank taşımaktan yoruldum. Çalıştığım süre boyunca konum ve navigasyon sürekli açık oluyor.

Bana şarjı uzun gidecek, diğer özellikleride iyi olan bir telefon önerebilir misiniz? Bütçe sıkıntım veya sınırım yok. Benim için en iyisi 10klık bir telefonsada alırım 40klıksada alırım.

İyi forumlar ^^
Tecno Pova 4 Pro

Top Bottom