Kutu var fiber internet yok

Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
51
Reaksiyon skoru
5
forumdaşlar 2 farklı sorun olacak öncelikle apartmanımın önüne kaldırıma yaklaşık 5 sene önce türk telekom fiber yazan bir kutu bırakıldı kablolar çekildi falan. Bölgemde hala maks 80mpbs hız deskelediği gözüküyor aldığım hız 60 bununla alakalı fiber açmayı mı unuttular kutuyu koyduktan sonra boşver mi dediler ne yapabilirim.

ikinci konum ise nitro + 7900XTX ekran kartı aldım kartın üzerinde rgb senkronu için pin girişi var ama anakartın üzerinde o pinden bulamadım anakart msı b560m pro vdh acaba bi dönüştürücü falan oluyor mu nasıl halledebilirim yardımcı olur musunuz ?
 
İnternet sorunun için dilekçe toplayıp bölgedeki Türk Telekom müdürlüğüne başvurun. Dilekçe örnekleri internette var biraz araştırırsanız DonanımHaber gibi yerlerde mevcut. 2. Sorunun için yeni bir konu aç bence.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,183
Mesajlar
10,502,443
Üyeler
185,038
Son üye
Albatros6417
Geri
Top